0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ τυχαίνει να έχω φίλο που είναι στο τμήμα μαγειρικής τέχνης και μου λέει ότι όχι απλά τους έκοψαν τα αγγλικά και κράτησαν μόνο τα γαλλικά, αλλά ότι έκοψαν κι άλλα χρήσιμα μαθήματα, π.χ. τροφογνωσία, που είχαν κάνει αρκετά μαθήματα!!! Γενικά, η κατάσταση στα ΙΕΚ είναι απόλυτο μπάχαλο απ΄ό,τι κατάλαβα. Θα πρέπει να διαμαρτυρηθούν εγγράφως και οι σπουδαστές των ΙΕΚ αλλά ποιος τους ακούει.... Αλήθεια, δουλεύατε χωρίς σύμβαση, αν είναι δυνατόν!!!! Α, και μια ερώτηση: οι σπουδαστές των ΙΕΚ πού μπορούν να διαμαρτυρηθούν; Στη Γενική Γραμματεία Διά
Ακουσα για μαθημα στα ΙΕΚ ΜΕγαλη Εβδομαδα και μετα το Πασχα 3η μερα ξανα παλι!
αν ειναι δυνατον! γιατι ? εφοσον το εξαμηνο ξεκινησε κανονικα!
Ακουσα από το ιεκ οπου δούλευα ότι θα πληρωθούμε τις ώρες που έχουμε κάνει και μαλλον σχετικά συντομα. Κατά τα άλλα είναι τοσο παράλογη αυτή η αλλαγη στη μεση του εξαμηνου, δεν νομιζω ότι μπορει να κατανοήσει κανείς το σκεπτικό τους. Είναι παράλογο και ανήθικο τόσο ως προς τους εκπαιδευτές αλλά κυρίως τους σπουδαστές. Δεν είναι ένα ή δύο τα μαθήματα που κοπηκαν και αντικαταστάθηκαν. Οι διακοπές χάνονται χωρίς υπαιτιότητα των σπουδαστών και φορτώνονται με διπλάσιες ώρες παρακολούθησης. Αν και με πείραξε η απόλυση, νομίζω ότι οι σπουδαστές πλήττονται περισσότερο και θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα αντιδράσουν.