0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα προγράμματα εσπα δεν είναι εύκολα. Σε προσλαμβάνουν για ένα συγκεκριμένο έργο που σου αναθέτουν και το αναφέρει η σύμβαση ρητά(εκτός από τη διδασκαλία μαθημάτων) έχεις κι άλλες υποχρεώσεις, όπως κάποιοι αναπληρωτές εσπα φέτος είχαμε και μηνιαίες υποχρεώσεις προς το ΙΕΠ. Το έργο του εξορθολογισμού της διδακτέας ύλης φέτος για γυμνάσια, λύκεια και επαλ λήγει 31/12/2015. Άρα γι'αυτό το έργο τουλάχιστον υπάρχουν κάποιες πιστώσεις για αναπληρωτές
Εφόσον λοιπόν το πρόγραμμα, και άρα και οι πιστώσεις, υπάρχουν μέχρι το τέλος του έτους, φέτος δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να καθυστερήσουν οι προσλήψεις. Το ερώτημα είναι τι γίνεται από τον Ιανουάριο του '15 και αν μπορεί να παραταθεί το πρόγραμμα αυτό.
green μια διόρθωση πιστώσεις από το δικό μας εσπα έχουν ως τέλος του 2015 όχι τέλος του 2014. Εννοείται δεν εχουν δικαιολογία για καθυστέρηση
ο θρυλέοντας yannakis έχει 50 μήνες που τρέχει σε αυτοό το παραμύθι, που έχει παρατήσει την οικογένεια τρεις φορές και που διαπίστωσε στα 50 του χρόνια κοντά , ότι τον κοροιδεύουν και τίποτα από ότι υπόσχονται δεν γίνεται εδώ και χρόνια. άρα μην βιάζεσαι να κριτικάρεις την άποψή μου συνάδελφε. για επαρχία μια και το είπες , ευχαρίστως να πας να δεις την γλύκα και πόσο λαλάκας θα νιώσεις , όταν θα δεις ότι όλα γίνονται για το τίποτα. γιατί εγώ τέρμα από τον τουρισμό. σπίτι μου και ότι κάτσει. καληνύχτα.
αν σε πάρουν αναπληρωτή μην πας, να πάει κανένας άλλος που το έχει ανάγκη και δεν έχει άλλους πόρους να ζήσει