0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αγαπητοί συνάδελφοι, μια ερώτηση. Εχω κάνει αίτηση μετάθεσης, προ ολίγου καιρού, χρειάζεται να επανυποβάλλω δικαιολογητικάεντοπιότητας κ συνυπηρέτησης?Ευχαριστώ!
Οι διευκρινήσεις για ΠΕ19-20 αναφέρονται σε γράφεια (ΔΔΕ και ΔΠΕ) και όχι σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ, εκεί υπάρχει η δυνατότητα αίτησης.
Να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: όσον αφορά τους ΠΕ19-20 δεν πρόκειται για διευκρίνιση αλλά για μεταβολή της διαδικασίας της εγκυκλίου που υπογράφει ο Υφυπουργός, με μόνη την υπογραφή ενός διοικητικού υπαλλήλου.
Μην ψάχνετε να ερμηνεύσετε γιατί τέτοιο χρησμό θα τον ζήλευε και η Πυθία.Το σχετικά πάνω πάνω αναφέρει και τις 2 εγκυκλίους.Η διευκρίνιση 1 αφορά σίγουρα την εγκύκλιο ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ (άρα δικαιολογείται η αναφορά της πάνω) και ίσως και την εγκύκλιο φορέων (αδιάφορο).Η διευκρίνιση 2 αφορά σίγουρα την εγκύκλιο των φορέων (προκειμένου να μην κάνουν αιτήσεις για Δνσεις (γραφεία) της Αθμιας καθηγητές της