0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
guest, εμείς δεν το κουράζουμε, θυμόμαστε το περισινό μπάχαλο, που γυρίσαμε στις οργανικές μας και μέναμε σε ξενοδοχείο 10 μέρες χωρίς να ξέρουμε πού θα είμαστε τελικά.Κι όταν πήρα τηλέφωνο να ζητήσω κάποιες μέρες άδεια, η διεύθυνση μου απάντησε: "Δεν γίνετε να σας δώσουμε άδεια γιατί είστε φιλόλογος και πρέπει να κάνετε τις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου. Αν ήσασταν ξενόγλωσση ή γυμνάστρια θα σας δίναμε ευχαρίστως"(στο σχολείο μου υπήρχαν άλλες 3 φιλόλογοι, με τις οποίες είχα μιλήσει, θα έστελνα τα θέματα κι απλά αυτές θα διόρθωναν τα 3 γραπτά που ήταν να διορθώσουν)
Μια ερωτησούλα για όποιον ξέρει. Στο Πυσδε Δωδ. για απόσπαση εντός πυσδε μπορεις να δηλώσεις και τις α ,β,γ περιοχές αν είσαι δ; Γιατί μου βγάζει ολα τα σχολεία.
Ναι,μπορείς να δηλώσεις όλες τις περιοχές.
Απορία:Για να πάρει ένας νεοδιόριστος απόσπαση στην ΚΥ του υπουργείου σχεδόν αμέσως (από το 1ο-2ο χρόνο διορισμού) και να ανανεώνει την απόσπαση αυτή κάθε χρόνο, τι χρειάζεται; Μόνο.. μέσον;Επίσης, για να πάρει κάποιος απόσπαση στην ειδική υπηρεσία εφαρμογής εκπαιδευτικών δράσεων του υπουργείου (για 4 χρόνια κατευθείαν), τι χρειάζεται; Ειδικές γνώσεις και ικανότητες; Όποιος γνωρίζει σχετικά...
Σκέψου τα 2 παραπάνω σε συνδυασμό, ως συνέχεια..Και άλλοι με παιδιά ούτε καν απόσπαση σε σχολείο.
Όποιος ήξερε θα ήταν εκεί και δεν θα έγραφε εδώ...