0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μιλάμε για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (σχολεία) τότε ΟΧΙ δε θεωρείται ότι υπηρέτησε την οργανική του. Για φορέα βλέπε παρακάτω Πέρα από την αλλαγή στη μοριοδότηση, δε βρήκα κάπου (ούτε στον 3848 αλλά και ούτε σε όσους νόμους αναφέρει η εγκύκλιος των φορέων) ότι έχει αλλάξει κάτι ως προς το αν θεωρείται χρόνος υπηρέτησης της οργανικής.Συνεπώς, αν δεν αναφέρεται κάπου, μπορεί μεν να άλλαξε η μοριοδότηση αλλά όχι και η υπηρέτηση της οργανικής (εκεί που και παλιότερα θεωρούνταν χρόνος υπηρέτησης της οργανικής (πχ ΚΥ ΥΠΕΠΘ, ΠΔΕ, ΔΠΕ, ΔΔΕ κτλ)).Προσωπική μου εντύπωση είναι ότι δε θεωρείται χρόνος υπηρέτησης της οργανικής, δηλαδή αν φέτος πήρες μετάθεση ή έκανες
Προσωπική μου εντύπωση είναι ότι δε θεωρείται χρόνος υπηρέτησης της οργανικής, δηλαδή αν φέτος πήρες μετάθεση ή έκανες
καλησπερα,εχει ακουσει κανεις τιποτα για τις αποσπασεις απο πυσδε σε πυσδε???μονο ο μπρατης ενημερωνει κι εμεις τιποτα......το αγχος ομως αρχισε και δεν αντεχω να ξαναρρωστησω οπως περισυ εξαιτιας τους.
silkcutυπαρχει ενα παραθυράκι στον νόμο 3848/2010.εαν η απόσπαση γίνεται για τις αναγκες τις υπηρεσίας, ο καθηγητης παίρνει τα μορια της αρχικής τοποθέτησης του. Το εχουνε εκμεταλλευτει στη ΔΙΔΕ που είμαι τουλαχιστον 2 ατομα, το ενα αποσπασμενο στην ΚΥ όπου πηρε φετος τα μορια του κανονικα, και ενα αλλο καλο άτομο , το οποιο ειχε αποσπαστει σε ΔΙΔΕ!! ΟΠως καταλαβα για αυτο το παραθυρο χρειαζεται ενα καλό μεσο!!
Εγώ πάντως προσωπικά όταν αποσπάστηκα για τις ανάγκες της υπηρεσίας (όχι σε φορέα αλλά σε άλλο ΠΥΣΔΕ), έγινε χωρίς την αίτησή μου, αλλά τα μόριά μου ήταν του προορισμού που ήταν πολύ πολύ λιγότερα...Αυτό έγινε εδώ και αρκετά χρόνια και όσες φορές κι αν το ρώτησα με διαβεβαίωσαν ότι παίρνω τα μόρια προορισμού και όχι της οργανικής μου παρόλο που η απόσπαση έγινε χωρίς δική μου αίτηση.
"Μαχαίρι" στις αποσπάσεις εκπαιδευτικώνΜε μαχαίρι στις αποσπάσεις εκπαιδευτικών που ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα και θα είναι κατά 500 λιγότερες, αλλά και με συμπληρωματικές αναθέσεις μαθημάτων, επιχειρεί το υπουργείο Παιδείας να αντιμετωπίσει τα 3.000 κενά που απειλούν να μπλοκάρουν την ομαλή έναρξη του νέου σχολικού έτους.Παράλληλα ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος εξέπεμψε χθες ηχηρό σήμα κινδύνου για το ερχόμενο έτος εκτιμώντας ότι φέτος με τις παρεμβάσεις αυτές θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά στις 11 Σεπτεμβρίου, όμως όλα είναι στον αέρα για το 2015 καθώς μειώνονται κατά 50% τα κονδύλια για αναπληρωτές.