0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν καταλαβαίνω #687
μεταξυ των νεοδιοριστων (2013-2014) του Φεβρουαριου που ειναι ηδη 6 μηνες στη διαθεση κ των τωρινων αποσπασμενων ξερετε ποιος προηγειται στην τοποθετηση?
Αυτό έχω δει εγώ εδώ μέσα:"Λογικα αυριο βραδυ θανακοινωθουν ειπε"Απάντηση #687 στις: Σήμερα στις 12:01:41 πμ
Η διαδικασία των τοποθετήσεων υπάρχει εδώ:http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/diorismoi-neodioristoi-ekpaideytikoi/diorismoi-plhrofories/2-diadikasia-topothethshs-ekpaidevtikwn.html
Ευχαριστω... αλλα φετος υπαρχει η ιδιαιτεροτητα των διορισμων μεσουσης της χρονιας...δηλαδη ουτε διοριστηκαν Αυγουστο 2013 οπου ξεκαθαρα θα προηγουνταν των αποσπασμενων...ουτε διοριζονται Αυγουστο 2014 οπου ξεκαθαρα προηγουνται οι αποσπασμενοι...τι γινεται λοιπον με αυτους που διοριστηκαν Φεβρουαριο, λογιζονται στους διορισμους των σχ. ετους 2013-2014 και ειναι στη διαθεση περιπου 6 μηνες?
Σε επικοινωνία μου με το πυσδε ανατ τακτικής μου είπαν πως για τις αποσπασεις όχι μόνο δεν έδωσαν κενά, αλλά έχουν και 10 πλεονάσματα. Αν ισχύον τα ίδια κ στις άλλες μεγάλες διευθύνσεις του λεκανοπεδίου, τότε κλάφτα...