0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 28, 2014, 07:46:38 pmΑναρωτιέμαι αν αυτό το φαιδρό φαινόμενο των χιλιάδων αποσπάσεων εκπαιδευτικών κάθε χρόνο υπάρχει σε κάποια άλλη χώρα...[/quoteΣτις άλλες χώρες οι εκπαιδευτικοί δουλεύουν στον τόπο τους!Να μην μιλησουμε για τους μισθους τους βεβαια..ουτε για τις παρανομιες που κανουν εδω οι διευθυνσεις...
Αναρωτιέμαι αν αυτό το φαιδρό φαινόμενο των χιλιάδων αποσπάσεων εκπαιδευτικών κάθε χρόνο υπάρχει σε κάποια άλλη χώρα...[/quoteΣτις άλλες χώρες οι εκπαιδευτικοί δουλεύουν στον τόπο τους!
Πέρα από την όποια προσπάθεια για την επανεξέταση της απόσπασης θέλω να κάνω μια ερώτηση Φέτος πήρα αναγκαστικά οργανική σε ένα αρκετά απομακρυσμένο σχολείο, αλλά στο σχολείο που ήμουν πέρυσι που ήταν κάπως πιο κοντινό ένας συνάδελφος που έχει οργανική πήρε απόσπαση. ´Εχω πιθανότητα να πάω στη θέση του στο κάπως πιο κοντινό σχολείο αν ζητήσω απόσπαση εντός ή προηγούνται αυτοί που είναι στη διάθεση και οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ; Ευχαριστώ
Αναρωτιέμαι αν αυτό το φαιδρό φαινόμενο των χιλιάδων αποσπάσεων εκπαιδευτικών κάθε χρόνο υπάρχει σε κάποια άλλη χώρα...Στις άλλες χώρες οι εκπαιδευτικοί δουλεύουν στον τόπο τους!
Δεν μου λετε κατι βρε παιδια.Παρουσιαζομαι λοιπον εγω στην β/θμια της αποσπασης μου και εστω οτι κανω αιτηση εσωτερικης αποσπασης για α/θμια.Καταρχην δηλωνω συγκεκριμενο σχολειο ή απλα α/θμια και μετα θα δηλωσω σχολειο;;Επισης,μπορουν να το αρνηθουν παρολο που η α/θμια ειναι εντελως αδεια απο την ειδικοτητα μου;Και κατι αλλο.Ποτε θα εξετασουν αυτες τις εσωτερικρς αποσπασεις απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ,πριν παρουν τους αναπληρωτες η μετα;
Αυτό που συνέβη με τους ΠΕ19-20 είναι πραγματικά τραγικό και δυστυχώς σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι.Όσο αφορά τους αποσπασμένους κατά προτεραιότητα (σύζυγοι ενστόλων κλπ) στις ειδικότητες αποσπούνται στη
έχουμε κάποια πληροφόρηση για τις αποσπάσεις στα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας ?