0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πρώτα θα τοποθετηθούν οι λειτουργικά υπεράριθμοι, μετά οι διαθεσίτες και τέλος συνεξετάζονται οι αιτήσεις των αποσπασμένων και όσων ζητούν εσωτερική απόσπαση, αυτοί παίρνουν ότι περισσέψει από τους προηγούμενους.
Εδώ και τόση ώρα μιλάω για άτομο που μετατέθηκε στην περιοχή
Eγω,σαφως δεν απαντησα σε εσενα καλε μου φιλε,αλλα στον damien που καθολου ξεκαθαρις δεν ηταν σε αυτο που ελεγε.Εχω ομως την εντυπωση οτι πιαστηκες πο αυτο που ειπε ο damien και απαντησες αναλογα..αλλα οκ..δεν εχει σημασια.Η anaplis παντως απαντησε σε αυτο που ρωτας.Οσοι πηραν μεταθεση στο Α μερος και ειχαν κανει και αιτηση αποσπασης στο Α μερος,αυτοματα καταργηθηκε η αιτηση αποσπασης τους.Οποτε αυτο που αναρωτιεσαι δεν ισχυει.
H πρόταση του ΚΥΣΔΕ για τις αποσπάσεις αναμένεται να εγκριθεί στο σύνολό της; Τι λέει η πρακτική προηγουμένων ετών;
Στο δικό μου ΠΥΣΔΕ αυτοί που ζήτησαν εσωτερική απόσπαση πέρυσι προηγήθηκαν έναντι όλων
Στο Πυσδε μου βρισκόμουν σε διάθεση έχοντας ήδη υπηρετήσει (ως νεοδιόριστος) την αρχική μου διετία. Χθές μου έδωσαν οργανική σε νέο γυμνάσιο. Ξέρεις κανείς αν θα πρέπει να υπηρετήσω φέτος μία χρονιά πριν αποκτήσω δικαίωμα για αίτηση μετάθεσης;Ευχαριστώ
Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όσους τα καταφέρανε. Στο Πυσδε μου βρισκόμουν σε διάθεση έχοντας ήδη υπηρετήσει (ως νεοδιόριστος) την αρχική μου διετία. Χθές μου έδωσαν οργανική σε νέο γυμνάσιο. Ξέρεις κανείς αν θα πρέπει να υπηρετήσω φέτος μία χρονιά πριν αποκτήσω δικαίωμα για αίτηση μετάθεσης;Ευχαριστώ
Ερώτηση προς τους γνωρίζοντες:Είναι δυνατόν εκπαιδευτικός, που ενώ έχει μετατεθεί στις τελευταίες μεταθέσεις ΣΜΕΑ (έτους 2014) από την περιοχή Α στην περιοχή
Ίδια περίπτωση είμαι και εγώ! Από το ΠΥΣΔΕ της διεύθυνσης μου μου είπαν πως δεν χρειάζεται να την υπηρετήσω!Ελπίζω να είναι σωστή η πληροφορία!