0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά πήρα τον κ.Κορδή και μου είπε:Τα βγάλαμε χθες για για αποφύγουμε το ...μπέρδεμα της Δευτέρας.Τώρα γύρισε από το Υπουργείο και του είπαν ότι θα τα βγάλουν απόψε.( Ο Υπουργός γύρισε στις 4- πτώμα θα είναι ο καλός μου-....)Αν βγουν θα αναφέρεται στο δελτίο τύπου που πάμε τη Δευτέρα.Εκείνος λέει στο ΠΥΣΔΕ της απόσπασης εκτός και αν πει κάτι άλλο το Υπουργείο.Αν δεν βγουν θα επικοινωνήσει ξανά μαζί τους και θα βγάλει κάποια ανακοίνωση.Αναμονή λοιπόν...Όλα καλά θα πάνε!
Σας ενημερώνουμε ότι η απόφαση αποσπάσεων, εφόσον εκδοθεί, δεν θα εκτελείται πριν τη διεξαγωγή των επαναληπτικών εξετάσεων και πριν καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας, στην οποία υπηρετούν οι εκπαιδευτικοί.
Α, δεν τον έχεις μάθει ακόμη;Ο τύπος έχει διαλύσει ένα φόρουμ ολόκληρο, σιγά μη συμμεριστεί την αγωνία τη δική σου.(Σόρυ για το off-topic)
Αυτη ειναι η ανακοινωση της διδε κυκλαδων.Καταρχην να σημειωσουμε οτι λεει ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΔΩΘΕΙ,αρα δεν ισχυει το οτι βιαστηκαν να κανουν την ανακοινωση/Οι ανθρωποι ειναθι ξεκαθαροι.Ειναι δεδομενο οτι αν ΔΕΝ υπογραφει,ολοι ειναι στις οργανικες τους,αλλα ακομα και ΑΝ υπογραφει,οσοι αποσπαστηκαν απο κυκλαδες πρεπει να πανε εκει για τις εξετασεις.Εννοειται οτι αυτα ισχυουν για την καθε διδε που βγαζει ανακοινωση και οχι για τους υπολοιπους βεβαια.Αλλα εγω αναρωτιεμαι.Ειμαι στην Α διδε και παιρνω αποσπαση στην
Ας ορίζει η εγκύκλιος να παρουσιαστώ στη δδε απόσπασης και ας με βγάλουν οι κυκλάδες αα, εγω τότε κάτω δε πατάω