0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν εχουν αποσπαστει κατα προτεραιοτητα για λογους υγειας προηγουνται. Αν ειναι πολυτεκνοι η συζυγοι στρατιωτικων κρινονται βασει μοριων μαζι με σενα
Νομίζω πως η κάθε διεύθυνση κάνει ... τα δικά της!Εμένα από την διεύθυνση της οργανικής μου μου είπανότι αν δεν έχει πάει αναπληρωτής μέχρι τις 11-09-2014στις 12 πρέπει να είμαι εκεί!!!!!!!!!!!(Και η απόσταση αυτής... 174 μίλια και 600 χιλιόμετρα!)Ο ίδιος ο διευθυντής μου είπε απλά ότι θα εφαρμόσει το νόμο...χωρίς να αναφέρει κάτι για πριν και μετά την 1η Σεπτεμβρίου!Τι να κάνωωωωωωωωωωωωω αν δεν του πάνε αναπληρωτές;Θέλει και πολλούς.... (12)
Δεν ειναι λογικο να προηγειται στην επιλογη σχολειου αυτος που ανηκει στο Πυσπε σε σχεση με αυτον που θα ερθει με αποσπαση; Εμας μας τοποθετησαν ηδη και εχουμε φτιαξει και προγραμματα! Αυτοι που ηρθαν με αποσπαση δηλωσαν τα υπολοιπα κενα και θα κριθουν μεταξυ τους. Οσο για τα υπολοιπα, λιγο πολυ οι περισσοτεροι εχουμε παιδια και προβληματα. Οταν κανεις αιτηση αποσπασης υπαρχει αυτο το ρισκο το οποιο τογνωριζεις οταν κανεις την αιτηση σου και αναλογα παιρνεις τις αποφασεις σου
Αν εχουν κανει αιτηση μεταθεσης, θα δεις τα μορια παιδιων και θα βρεις τουλαχιστον τους πολυτεκνους
Ο διευθυντής της ΔΙ.ΔΕ στο είπε ή διευθυντής του σχολείου; Επίσης, για να σε αποδεσμεύσει η διεύθυνση στην οποία έχεις πάρει απόσπαση (εάν έχεις κάνει ήδη ανάληψη υπηρεσίας) απαιτείται ανάκληση απόσπασης. Πώς θα πας στις 12 Σεπτεμβρίου στην οργανική σου, έτσι απλά; Με προφορικές εντολές δεν μπορείς να πας πουθενά.