0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα τη Δευτέρα 22/10 που πήρα τηλέφωνο στη δευτεροβάθμια μου είπαν ότι άρχισαν να καλούν ωρομισθίους (για νομό Θεσσαλονίκης μιλάω). Το απογοητευτικό ήταν ότι ουπάλληλος μου έιπε πως υπάρχουν μόνο 6 κενά στην περιφέρεια γ΄, δ΄, ε΄ Θεσ/νίκης (προς το παρόν τουλάχιστο!!!).
Παράθεση από: Animus στις Οκτωβρίου 24, 2007, 01:21:42 pmΕμένα τη Δευτέρα 22/10 που πήρα τηλέφωνο στη δευτεροβάθμια μου είπαν ότι άρχισαν να καλούν ωρομισθίους (για νομό Θεσσαλονίκης μιλάω). Το απογοητευτικό ήταν ότι ουπάλληλος μου έιπε πως υπάρχουν μόνο 6 κενά στην περιφέρεια γ΄, δ΄, ε΄ Θεσ/νίκης (προς το παρόν τουλάχιστο!!!).Συναδελφε αναφερεσαι στην ΠΔΣ? Γιατι το θεμα ειναι ΠΔΣ για φιλολογους
Μαλλον τα χω μπερδεψει. Η ΠΔΣ και η ενισχυτικη ειναι υποθεση της δευετεροναθμιας μονο ή συνδιασμος δευτεροβαθμιας και διευθυντη?Αυτο ειναι οι ωρομισθιοι?
καλημερα παιδια!εγω ειμαι απο ανατολικη μακεδονια και απο την προηγουμενη βδομαδα με καλεσαν σε ενα χωριο του νομου. ατυπα οπως μου ειπαν.χθες μου τηλ απο σχολειο του νομου και εμαθα ότι μου αλλαξαν σχολειο και σημερα θα παω στο καινουριο.και παλι ατυπα και αυτες οι ωρες δεν θα προσμετρηθουν απειδη ακομα δεν εχει ερθει η εγκυκλιος. απλως το κανουν επειδη τα παιδια αγανακτησαν με την καθυστερηση αυτη.όλος ο λογος γινεται για 2 ωρες. ετσι λενε ότι δεν δινουν παραπανω σε κανεναν..........
Παράθεση από: sirina στις Οκτωβρίου 24, 2007, 12:58:36 amΜαλλον τα χω μπερδεψει. Η ΠΔΣ και η ενισχυτικη ειναι υποθεση της δευετεροναθμιας μονο ή συνδιασμος δευτεροβαθμιας και διευθυντη?Αυτο ειναι οι ωρομισθιοι?Η ΠΔΣ είναι πρόσθετη διδασκαλία που γίνεται στα λύκεια αφού οι μαθητές τελειώσουν το κανονικό τους πρόγραμμα. Η ενισχυτική είναι το αντίστοιχο αλλά για το γυμνάσιο. Για να σε πάρουν δυστυχώς δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια γι' αυτό βοηθάει να έχεις γνωστό κάποιον στη δευτεροβάθμια ή κάποιον διευθυντή.Τώρα όσον αφορά τους ωρομίσθιους αυτοί διδάσκουν κάποιες ώρες στο κανονικό πρόγραμμα του σχολείου, για να σε πάρουν πρέπει να έχεις αρκετά μόρια στο ενιαίο πίνακα τα οποία κυμαίνονται ανάλογα με τα κενά που έχει κάθε περιοχή. π.χ. για κεντρική μακεδονία τώρα παίρνουν αυτούς που έχουν κοντά στα 20 μόρια.Παράθεση