0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1) εχει δει κανεις σας υποδιευθυντη να κρινεται υπεραριθμος? ? ? παντα παιρνει πρωτος ωραριο εναντι των υπολοιπων της ιδιας ειδικοτητας ακομα και αν ειναι ο νεωτερος στο σχολειο. (θεωρητικα μπορει να παει σε κοντικο σχολειο για συμπληρωση ωραριου)2) οσοι διευθυντες δεν κανουν καθολου μαθημα εχουν παρει καποιο προγραμμα και για τις υπολοιπες ωρες τους ΚΑΛΥΠΤΕΙ ο προισταμενος. αν προκυψει αναγκη (που δεν μπορει να κρυφτει απο το υπουργειο) φυσικα και θα παρει το ωραριο του ο διευθυντης.3) ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΣΕΚΑΡΧΕΣ, ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΩΤΟΙ
Όχι, δεν προηγείται. Πάντως-ένα παράδειγμα- εγώ πήρα φέτος β' ανάθεσης μάθημα (για να καλύψω 2 ώρες μόνο που θα μπορούσα να τις καλύψω στην α/θμια ως α' ανάθεση) ενώ προηγούνταν ο δ/ντής να το πάρει ως α' ανάθεση και δεν πήρε καμμία ώρα!Δηλαδή πήρα το δίωρο που έπρεπε να πάρει αυτός ως α' ανάθεση, και δεν έκανα το δίωρο αυτό ως α' ανάθεση στην α/θμια στην οποία κλήθηκα ούτως ή άλλως για 6 ώρες αντί για 8, με αποτέλεσμα να διδάσκω το μάθημά μου μονόωρο σε μία τάξη αντί για δίωρο για να "εξυπηρετήσω" στην ουσία τον δ/ντή ο οποίος δεν ήθελε να πάρει καμμία ώρα.
ξερει κανεις υπεύθυνα να απαντησει αν προηγείται τελικα ο νεοφερμένος διευθυντης από τον παλιοτερο οργανικα τοποθετημενο; υποψιν ότι τωρα πια δεν καλύπτεται ωραριο με πρόγραμμα κτλσας παρακαλω να μου απαντησετε υπεύθυνα από συγκεκριμενη εμπειρια σας και όχι τι υποθετετε