*

Αποστολέας Θέμα: Συνταξιοδοτήσεις 2014  (Αναγνώστηκε 78179 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
Απ: Συνταξιοδοτήσεις 2014
« Απάντηση #196 στις: Ιουνίου 17, 2014, 04:56:20 pm »
Αν αποδεχτούμε ότι ο υπουργός και το... αφεντικό του -το κομματικό, στο οποίο φαίνεται να γύρισε με την ουρά στα σκέλια, μετά την παταγώδη αποτυχία της απόπειρας αυτονόμησής του- ασκούν πολιτική, έχοντας στο μυαλό τους ένα μεγάλο στόχο σε βάθος μερικών μηνών, που ονομάζεται εκλογές, τότε πολλά μπορούν να δουν τα μάτια μας -θετικά ή αρνητικά, εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας. Πάντως, στην Ελλάδα η απόπειρα αυτονόμησης δεν είναι απαραίτητα ανασχετικός παράγοντας στην εξέλιξη της πολιτικής καριέρας κάποιου. Μη σας πω ότι θεωρείται και απαραίτητο συστατικό στο βιογραφικό μέλλοντος πρωθυπουργού. 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 17, 2014, 04:58:37 pm από nikitas »
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:46:14 »

Αποσυνδεδεμένος fiora

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Ιουνίου 17, 2014, 05:06:49 pm »
Ο Αρβανιτόπουλος και ο Λάσκαρης γενικώς δε νοιάζονταν για τίποτα, ούτε για το πολιτικό προφίλ του φυσικά,γι'αυτό ανακάτεψε τα πάντα χωρίς προγραμματισμό μέσα σε λίγους μήνες και έγινε της κακομοίρας.Δεν ξέρω αν άφησαν κενά ακάλυπτα στις βασικές ειδικότητες ,πάντως βρήκαν τρικ για να τις εξαφανίσουν από τις προσλήψεις αναπληρωτών και να τις καταδικάσουν στην ανεργία.Το ότι δεν νοιάζονταν για το κόστος φάνηκε στην τελετή παράδοσης-παραλαβής όπου ο απερχόμενος αποχαιρετούσε τη θέση του με χαρά και ανακούφιση,σαν να το επιδίωκε πάση θυσία τόσον καιρό με τα μέτρα που έπαιρνε για τα οποία ,όχι μόνο δεν τον επιβράβευσαν, αλλά τον ξήλωσαν και αυτόν και όλο το επιτελείο του...Άρα ούτε η συγκυβέρνηση δεν τον αναγνώρισε!

Αποσυνδεδεμένος napi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Ιουνίου 17, 2014, 05:50:23 pm »
Δεν καταλαβαινω ομως γιατι πολιτικα σκεπτομενος να μην θελει να κανει μεταθεσεις,αφου μονο κερδος θα εχει(ευχαριστημενους-ανακουφισμενους αρκετους εκπαιδευτικους -και τις οικογενειες τους-που ταλαιπωρουνται πολυ τα τελευταια χρονια απο την ηγεσια κ της επιλογες της-με αποθεωση τον τελευταιο(ουτε τ ονομα του δεν θελω να πω)κ με δεδομενο οτι το ΕΣΠΑ μπορει να το χρησιμοποιησει για να προσλαβει αναπληρωτες παντου(κ μη μου πειτε οτι δεν γα βρει)κ να εχει ακομα περισσοτερους εκπαιδευτικους ευχαριστημενους!(πολυ απλοικη η σκεψη μου;;;)

Αποσυνδεδεμένος napi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Ιουνίου 17, 2014, 05:52:37 pm »
Κ ολα αυτα θα τα καρπωθει ουσιαστικα εκεινος προσωπικα γιατι η κυβερνηση ειδαμε ποσο γραμμενους μας εχει!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:46:14 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #200 στις: Ιουνίου 17, 2014, 05:53:43 pm »
Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα δωράκι στους συνδικαλιστές...μπας και σταματήσουν να αυτομαστιγώνονται ...

Το λοιπόν αύξηση ωραρίου μίας ώρας 1* 70.000 (εκπαιδευτικούς στην δβθμια - είπα να είμαι large θεωρώ ότι θα βγουν λίγοι στην σύνταξη και ότι κάνουν όλοι μάθημα οι επαιδευτικοί της δβθμιας [δεν συμπεριλαμβάνω δηλαδή αποσπάσεις, θητείες κ.τ.λ. ] = 70.000 ώρες / 24 (ώρες = νέο ωράριο) = 2.900 καθηγητές....

να βάλω δύο ώρες να ξεπεράσουμε και την αβθμια για να γουστάρουμε? 140.000 ώρες / 25 (νέο ωράριο) = 5.600 και τα άλλα 24.000 ή άντε 22.000-5600 (στην χειρότερη) = 16.400 πως θα τα καλύψει; θα του δώσει η Μέρκελ playmobil? (άρα στο χειρότερο χειρότερο σενάριο θα χρειαστεί περίπου 2500 αναπληρωτές περισσότερους από πέρσι....) http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/693542/rekor-kenon-ekpaideutikon/. Λοιπόν συμφωνώ ο Luerdi φωνάζει ΜΟΝΟ για να κάνει συγχωνεύσεις και για να αυξήσει το ωράριο οπωσδήποτε. Και του χρόνου τι θα κάνει θα κλείσει άλλα 2500 σχολεία και θα μας βάλει και σαραντάωρο να δουλεύουμε? για να μην αναφέρω ότι η αύξηση ωραρίου δεν είναι ομοιόμορφη στην κάλυψη κενών οπότε θα έχουμε και άλλες β αναθέσεις και άλλες τροποποίησες Ω.Π. και και... ?

ΥΓ. Αυτά για τον πιο έξυπνο κλάδο του Ελληνικού Δημοσίου..... που χάφτει μύγες βεβαίως βεβαίως.... ακόμα περιμένω τις διαθεσιμότητες του Σεπτέμβρη που σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα έλεγε ότι θα μας διώξει για να την γλυτώσουν οι άλλοι κλάδοι.... μετά την
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 17, 2014, 06:46:19 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Ιουνίου 17, 2014, 05:54:33 pm »
πολυ σωστα Napi :)

Αποσυνδεδεμένος Mack77

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Ιουνίου 17, 2014, 05:57:34 pm »
Μην ξεχνάμε ότι όσοι φεύγουν αφήνουν κενό 18 ωρών και όχι 16 όπως φέτος ! Ακόμα μεγαλύτερα κενά !

Αποσυνδεδεμένος fiora

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Ιουνίου 17, 2014, 06:09:39 pm »
Αν δεν δώσουν ΕΣΠΑ, δε σώζονται όση αύξηση και αν κάνουν ,όσα σχολεία κι αν κλείσουν, όσα τρικ και αν επινοήσουν.Κάτι βλέπει ο Luerdi και μιλάει κάθε μέρα στα ΜΜΕ.Τους κρούει τον κώδωνα,θα νίψει τας χείρας του.Δεν υπάρχουν θαυματουργές λύσεις.

Αποσυνδεδεμένος napi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Ιουνίου 17, 2014, 06:16:00 pm »
Κ κατι τελευταιο για οσους λενε για την αυξηση ωραριου(που δεν καταλαβαινω γιατι  το συζηταμε τοσο,μονο που δεν το εχουμε προτεινει απο μονοι μας,ειλικρινα δεν μας καταλαβαινω):πολυ λιγοτερο θα μου "κοστισει"(κ επομενως θα του κοστισει 😉) αν ειμαι στο σπιτακι μου,οποτε αν ειναι να την κανει γιατι να μην την κανει  αφου κανει μεταθεσεις;;;;(αφου δινουμε ιδεες κ κανουμε προτασεις,ας λεει ο καθενας τα δικα του😄)

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Ιουνίου 17, 2014, 06:16:47 pm »
Παιδια δεν παιζει σεναριο προσθετων συγχωνευσεων...περα απο αυτες που εγιναν πριν λιγους μηνες!

Εκτος του οτι πλεον εχουν στενεψει τα πραγματικα περιθωρια ειναι οτι πιο αντιλαικο να βαζεις αυθαιρετα λουκετα σε σχολεια!
Ηδη εχουν αρχισει και επαναστατουν συλλογοι γονεων με τις προσφατες συγχωνευσεις-καταργησεις που ηταν ελαχιστες συγκριτικα με το τσουναμι Διαμαντοπουλου!

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Ιουνίου 17, 2014, 06:21:18 pm »
Κ κατι τελευταιο για οσους λενε για την αυξηση ωραριου(που δεν καταλαβαινω γιατι  το συζηταμε τοσο,μονο που δεν το εχουμε προτεινει απο μονοι μας,ειλικρινα δεν μας καταλαβαινω):πολυ λιγοτερο θα μου "κοστισει"(κ επομενως θα του κοστισει 😉) αν ειμαι στο σπιτακι μου,οποτε αν ειναι να την κανει γιατι να μην την κανει  αφου κανει μεταθεσεις;;;;(αφου δινουμε ιδεες κ κανουμε προτασεις,ας λεει ο καθενας τα δικα του😄)

Δεν είναι έτσι. Με τη φετινή και τρομάξαμε να βρούμε λειτουργικό κενό, και αυτό σε άλλη βαθμίδα, άμα ρίξει άλλη μία, τετέλεσται.
Henry V
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Ιουνίου 17, 2014, 06:22:21 pm »
Παραδοξως δεν ειναι κακο το σκεπτικο σου....
Θα φανω κυνικος.... αλλα αλλο αυξηση ωραριου κατα δυο ωρες το 2013 και αλλο κατα μια ωρα το 2015!
Ο λογος? το 2013 οδηγουσε σε υπεραριθμιες το 2015 θα μειωσει τα κενα... μεγαλη διαφορα!

Γενικοτερα υπαρχουν πολλοι ασσοι στο μανικι, αλλα η συσσωρευμενη οργη δεν αφηνει να τα δειτε καθαρα!

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #208 στις: Ιουνίου 17, 2014, 06:39:39 pm »
Εγώ κλείνοντας θα έλεγα ψυχραιμία.
Ούτε πανηγύρια ούτε κηδείες.
Και πολύ προσοχή τι σας λέει κάποιος και που αποσκοπεί.
Είτε θετικά είναι τα νέα είτε αρνητικά.
Να έχετε πάντα τα δικά σας κριτήρια και φροντίστε να ενημερώνεστε από πολλές πηγές και κυρίως διαφορετικές....
Και επειδή πάντα άλλος παίρνει την απόφαση να κρατάτε και μια πισινή γιατί όλοι εδώ μέσα υποθέσεις κάνουμε άλλες φορές βγαίνουν άλλες όχι...

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Ιουνίου 17, 2014, 06:49:03 pm »
Εγώ κλείνοντας θα έλεγα ψυχραιμία.
Ούτε πανηγύρια ούτε κηδείες.
Και πολύ προσοχή τι σας λέει κάποιος και που αποσκοπεί.
Είτε θετικά είναι τα νέα είτε αρνητικά.
Να έχετε πάντα τα δικά σας κριτήρια και φροντίστε να ενημερώνεστε από πολλές πηγές και κυρίως διαφορετικές....
Και επειδή πάντα άλλος παίρνει την απόφαση να κρατάτε και μια πισινή γιατί όλοι εδώ μέσα υποθέσεις κάνουμε άλλες φορές βγαίνουν άλλες όχι...

Συμφωνώ. Μου φαίνεται ότι στο υπουργείο τα 'δημιουργικά μαθηματικά' δίνουν και παίρνουν. Τα κενά γίνονται πλεονάσματα και τούμπαλιν πολύ εύκολα (και ύποπτα).
Henry V
Shall be my brother!
William Shakespeare

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά