0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η αποφαση αυτη ευνοοει σαφεστατα τους διοριστεους του ασεπ του 60%. Παραλληλα δεν γραφει οτι οι αλλοι δεν πρεπει να διοριστουν αλλα επισημανει το γεγονος οτι εχει κανει το υπουργειο λαθος την κατανομη. Υπαρχει και αλλη αποφαση κερδισμενη στα δικαστηρια που γραφει οτι το 24+ασεπ προηγειται του 40%. Γενικα το υπουργειο και πιθανον ο νεος υπουργος γιατι παμε και σε ανασχηματισμο , θα κληθει να δωσει λυσεις σε θεματα που πρεπει να ξεκαθαριστουν. Κατι που δεν εκανε η παρουσα ηγεσια!
Με συγχωρείς συνάδελφε,αλλά θα πρέπεις να φρεσκάρεις τα ελληνικά σου.Πρώτον,η απόφαση είναι απο δίκ πιλότο και ότι άλλο έχει αποφασιστεί απο μικρότερα δικαστήρια έχει ήδη καταργηθεί.Δεύτερον,το 24μηνο είναι παράνομο γιατί δεν πληρεί 3 κριτήρια νομιμότητας:τελευταίος ασεπ,προκηρυγμένη θέση,παραβίαση προκήρυξης εκτελεσμένου διαγωνισμού.Όποιος υπογράψει διορισμό 24μηνου πάει εισαγγελέα για παραβίαση δικαστικής απόφασης.Μακάρι να γίνει,γιατί χρειάζεται ένας εισαγγελέας στο Παιδείας.Τρίτον,δεν υπάρχει κατανομή,δεν υπαρχουν λίστες και δεν υπάρχει 60%.Το μόνο που υπάρχει είναι 300 ασεπίτες που έπρεπε να διοριστούν το 2009 και δεν έχουν διοριστεί!Όσο για τους αναπληρωτές,αν νομίζουν πως αδικούνται,ας πάνε δικαστικά.
Η απάντηση του Υπ. Οικ. στην ερώτηση που κατατέθηκε στη
typos 72 είσαι νομικός. Λοιπόν εξήγησε μου το εξής απλό: στον Aσεπ προσμετράτε το γεγονός του μεταπτυχιακού έτσι? παίρνεις μόρια δηλαδή! τα μόρια του Aσεπ είναι στον <<μεταλλαγμένο πίνακα αναπληρωτών>>. ( τον λέω μεταλλαγμένο και ο νοών νοειτω!) . Οι προλήψεις των αναπληρωτών από που γίνονται? από τον ενιαίο! Γιατί να μην μου προσμετρηθεί το μεταπτυχιακό που έχει προσμετρηθεί στον ΑΣΕΠ?
Μέσα από αυτό το νήμα διαπιστώνω για ακόμη μια φορά, αυτό που ακούγεται σε συζητήσεις ανάμεσα σε αναπληρωτές: οτι δηλαδή για μια υπολογίσιμη μερίδα μονίμων εκπαιδευτικών υπάρχει η άποψη ότι οι αναπληρωτές είναι συνάδελφοι δεύτερης κατηγορίας. θεωρούν ότι οι αναπληρωτές δεν θα πρέπει να παίρνουν το επίδομα (σε αντιθεση με τους μονίμους), ότι έχουν έχουν δευτερο λόγο στην ανάθεση μαθημάτων, να ικανοποούνται τελευταίοι κατα την δημιουργία του εβδομαδιαίου ωραρίου, στα κενά, οτι θα πρέπει να γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών αφού ικανοποιηθούν και εξαταστούν όοολες οι αιτήσεις για αποσπάσεις κ.α.και όλα αυτά ενώ γνωρίζουν ότι οι αναπληρωτές έχουν ΑΚΡΙ
Όχι Landau, δεν το εννοουσα ετσι, παρολο που μερικα είναι και υπερβολικα όταν προκειται για αυτονόητα, αλλα αυτό το αφηνω. Το πως το εννοουσα 1ον φαινεται από την πιο πανω απαντηση μου και 2ον από τις απαντησεις συναδελφων όταν μιλανε για "οργωμα",κλπ Ιση μεταχειριση λοιπον στη ζυγαρια μπαινει το καθαρο βαρος. Η [πολιτεια θελει σε αυτην τη φαση να δινει σε ΟΛΟΥΣ που "τρεχουν" το ιδιο ποσό για να μην υπαρχουν αδικιες. Λετε, δεν μπορουν ολοι να κανουν μεταπτυχιακο γιατι κοστιζει. Επομένως, ας βλέπουμε καποια βασικα πραγματα εξω από τον εαυτο μας. Δεν χανονται τα μορια του μεταπτυχιακου ετσι κι αλλιως. Και εκλεισα το παραπανω μηνυμα μου λεγοντας πως είναι αδικο να μην δινει παραπανω μισθο σε οσους φευγουν μακρια από τις εστιες τους.