0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣΑΠΟΛΥΣΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
Επίσης κάποιοι με τη λογική ότι δήθεν οι "άλλοι" δε μπορούν να κανουν κάτι και ας αφήσουμε αυτούς που τόσα χρόνια κατέστρεφαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν τη χώρα, να συνεχίσουν το έργο της "σταθερότητας". Δεν είναι πολιτική προπαγάνδα αλλά ελπίδα ότι επιτέλους ίσως κάτι αλλάξει. Αλλά για να αλλάξει κάτι πρέπει να θέλει ο κόσμος να αλλάξει και αυτό δυστυχώς δεν το βλέπω. Η φιλοσοφία του Έλληνα παραμένει σταθερή. Ίχνος ωριμότητας δεν απέκτησε από την κρίση. Και καλά το 20% που στηρίζει και διαιωνίζει την παρούσα κατάσταση (εκκλησία, γερουσία , και Σ.Α., και για τον εν λόγω κύριο ο Ολυμπιακός), το υπόλοιπο 80% να στηρίξει την αλλαγή που είναι? Το θέμα δεν είναι οτι χρεοκόπησε η χώρα αλλά πως διαχειρίζεται τα ελάχιστα έστω χρήματα που έχεις διαθέσιμα και σε ποιους θα φορτώσεις το βάρος. Και για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες ας ρίξουν μια μάτια με τη λίστα των προς"επένδυση" παραλίων http://www.protothema.gr/greece/article/380224/taiped-sto-sfuri-i-elafonisos/
Σαφέστατα και το μείζον θέμα είναι ότι χρεοκόπησε η ελληνική οικονομία, γιατί η χώρα έμαθε να ζει επί δεκαετίες με περισσότερα από όσα παρήγαγε. Και όταν χρεοκοπείς και εξακολουθείς να θες να ζεις καλά χωρίς να παράγεις τίποτα, φυσικά και θα αρχίσεις να ξεπουλάς τα "ασημικά" για να βρεις να φας. Τα πράγματα είναι τόσο απλά. Το αν εμείς αρνούμαστε να κατέβουμε από το συννεφάκι, που όλο και βρίσκονται κάποιοι να το συντηρούν, είναι ένα άλλο θέμα.
Μήπως όμως κύριοι υπεύθυνοι του forum θα έπρεπε να σταματήσετε την περισσότερο ή λιγότερο συγκεκαλυμμένη κομματική προπαγάνδα εδώ μέσα; Γιατί αισθάνομαι ότι υποτιμάται η νοημοσύνη μου με αυτά που διαβάζω.
...<<Μήπως όμως κύριοι υπεύθυνοι του forum θα έπρεπε να σταματήσετε την περισσότερο ή λιγότερο συγκεκαλυμμένη κομματική προπαγάνδα εδώ μέσα; Γιατί αισθάνομαι ότι υποτιμάται η νοημοσύνη μου με αυτά που διαβάζω.>>Ωραία...!!!Κάποιοι θα ήθελαν να ξαναγυρίσουμε και στη "λογοκρισία"...για να μη διαβάζουν ό,τι δεν ταιριάζει στη νοημοσύνη τους...!!!Θα μου πεις...γιατί όχι...αφού γυρίσαμε οικονομικά αρκετές δεκαετίες πίσω, να μη γυρίσουμε και κοινωνικά...!!!
...........................................................................................Εδώ είστε και εδώ είμαι, θα δείτε ότι τα ίδια και χειρότερα θα γράφουμε και για τον επόμενο και για τον μεθεπόμενο και για τον παραμεθεπόμενο Υπουργό Παιδείας...
Στην περίπτωση των υπουργών παιδείας, ισχύει σίγουρα το κάθε πέρσι και καλύτερα!