0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@guestteacherΕιλικρινά θαυμάζω τον αλτρουισμό και την υπομονή σου που κάθισες κι έγραψες τέτοιο κατεβατό, για ν' αποδείξεις τα αυταπόδεικτα. Σίγουρα είσαι καλύτερος από μένα.Προς άπαν ενδιαφερόμενο:Το πόσο ψηλό ή χαμηλό επίπεδο έχει κάποιος, φαίνεται από τα λόγια και από τα έργα του. Μιας και το φόρουμ εξασφαλίζει την ανωνυμία μας, τα έργα δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν κριτήριο, άρα μένουν τα λόγια.Ενδεικτικές φράσεις 'υψηλού' επιπέδου:"...ιδιοτελή συμφέροντα όσων φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους επειδή απλά προσλαμβάνονταν χωρίς το κράτος να τους χρειάζεται τόσες ώρες, απλά και μόνο για λόγους που όλοι γνωρίζουμε...""...από τις κοινές ειδικότητες που στην βθμια χαζεύουν και γεμίζουν το χρόνο τους με μαθήματα β ανάθεσης."Εγώ από την άλλη, ο λαχαναγορίτης με το χαμηλό επίπεδο, λέω ότι κανείς δε χαζεύει και κανείς δεν πλεονάζει.Ας κρίνουν όσοι διαβάζουν ποιος έχει υψηλό και ποιος χαμηλό επίπεδο. Αν το δικό μου είναι χαμηλό, τότε σίγουρα το επίπεδου του ατόμου που έγραψε τις παραπάνω φράσεις είναι... ύψιστο. Όλα είναι θέμα οπτικής. Και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, όταν έλεγαν Άνω
Με αυτά που λέτε , απλά στρέφετε τις άλλες ειδικότητες εναντίον σας. Όπως εσείς υποτιμάτε ολόκληρους κλάδους έτσι ακριβώς οι υπολοιποι σας βλέπουν σαν απολιθώματα, σας απομεινάρια του 80 , τότε που ο φιλόλογος ήταν ο βασιλιάς και κάναμε με το βούρδουλα ατελείωτες ώρες ιστορία, αρχαία κλπ χωρίς να έχουμε την επιλογή να πάρουμε ένα άλλο μάθημα?! ¨Ολο αυτό το μένος για τους ξενόγλωσσους , για τους δασκάλους κλπ μου θυμίζει πολλούς φιλολογους φιλους και γνωστούς που βρίζουν τη μαύρη τους τη μοίρα γιατί δεν πήγαν παιδαγωγικό να διοριστούν αμέσως. Το πρόβλημα λοιπόν έιναι γιατί αυτός και όχι εγώ και όχι “ το κράτος δεν θέλει σκεπτόμενους πολίτες για αυτό δεν μας προλαμβάνει ” και όλες αυτές οι αρλούμπες. Και η μουσική και το ΄θεατρο κάνουν σκεπτόμενους πολίτες. Έλεος. Καταλαβαίνω ότι σας ενοχλεί ότι οι ξενόγλωσσοι παίρνουν την ιστορία και το ότι οι μουσικοί μπαίνουν στα δημοτικά. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Σας ενοχλεί πολύ απλά γιατί σας παίρνουν τις θέσεις, γιατί ο προσανατολισμός στην εκπαίδευση έχει αλλάξει και εσείς σε αντίθεση με τους παλαιότερους συναδέλφους σας, δεν έχετε την ίδια δύναμη, δεν έχετε τα ίδια ιδιαίτερα (εγώ θυμάμαι φιλολογους να παίρνουν 35.000 δρχ την ώρα κάπου το 1999) και το ίδιο status και κυρίως δεν διορίζεστε. Αλλιώς τα είχατε υπολογίσει και αλλιώςς τα βρήκατε. Αυτό ως ένα σημείο είναι ανθρώπινο, αλλα΄να αφορίζετε άλλες ειδικότητες, δεν σας τιμά. Απλά ξεκατινίαζεστε.
Άσχετο.. αλλά γιατί η παράσταση διαμαρτυρίας δεν καθορίστηκε για τις 21 Μαΐου, που γιορτάζει και ο υπουργούλης μας; Να τον κερνούσατε κανένα κορνέ..
και με την απάντηση από την καλη συνάδελφισσα victoryhope θα παρακαλεσω να μείνουμε εδώ οσο αφορα τις
Τώρα οι αναπληρωτές φιλόλογοι κατεβαίνουν όλοι ενωμένοι στο υπουργείο?Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές σε Ασεπίτες και μη,βύσματα και ικανούς?Γιατί?