0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατά τη γνώμη μου αυτό το θέμα είναι βατό για το δικό μας το μυαλό και την κρίση...για τα λυκειόπαιδα δεν μου φαίνεται καθόλου βατό...ξεχνάτε πως δεν έχουν τα 8 στα 10 κρίση ανεπτυγμένη σωστά ούτε μυαλό που έχει μάθει να ελίσσεται...τα περισσότερα όταν δουν ένα θέμα που δεν το έχουν δουλέψει στα φροντιστηρια (όπως αυτό πιθανότατα να μην έχει δουλευτεί) κολλάει ξαφνικά το μυαλό τους και δεν μπορούν να εφαρμόσουν ούτε τις γνώσεις τους από άλλες πηγές ούτε να προσπαθήσουν να κατανοήσουν σε βάθος το ερώτημα, ώστε να αναπτύξουν επιχειρήματα ή παραδείγματα....εγώ πιστεύω πως πολλοί κατ'αρχήν θα μιλήσουν για τον "ανθρωπισμό" που θα το έχουν διδαχτεί στα φροντιστήρια και θα πάει εκεί το μυαλό τους...και γενικά νομίζω πως θα κλάψουν μανούλες.... Αν και είναι ένα θέμα που κολλάει στην κρίση που βιώνει η Ελλάδα και ίσως κάποιοι αν πάει το μυαλό τους εκεί να καταφέρουν από καθημερινά παραδείγματα γύρω τους να γράψουν κάτι...όσοι επιμένω έχουν οξυδέρκεια και αντιληπτική ικανότητα δουλεμένη χρόνια τώρα...για τον μέσο όρο όμως δεν θα είναι εύκολο θέμα πιστεύω....