0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οσοι ενδιαφέρονται, δεν θα κρατας καταλογο. Είναι μεσα στις υποχρεώσεις σου να το κανεις και μαλιστα η πλεον σημαντική. Αυτή είναι παιδαγωγική, ουτε των βιβλιων, ουτε των μεταπτυχιακών.το πλησίασμα με τους γονεις είναι το κερδος.Τι σημασια εχει αν η χρονια εχει τελειωσει. Θα μαθεις κατι που ισως σου φανει χρησιμο αργοτερα.αλλιως κατσε σπιτακι σου να παει άλλος...και να σταματησει αυτή η καραμελα με την κοινωνία...
ενώ οι εκπαιδευτικοι θυμουνται παντα τις υποχρεώσεις και ξεχνουν τα δικαιώματα τους !!!!μαλλον διαβασες πολύ βιαστικά το μηνυμα, οσο αφορα την αλλαγη σχολειου. Εχει σημασία στην παιδαγωγική?
μα, αν γινει κατι τετοιο γιατι να το βλεπουν ως επιβολή? αυτό λεω.οσο για το β'ενικο δεν μιλουσα σε σενα, γενικα αναφερομουν
ΥΓ2. Μάρκο μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής (αν και με διαφορετικές απόψεις - πραγματικά υγιές αυτό). Αλλά εδώ μέσα στο φόρουμ δεν είμαστε μόνο εγώ και εσύ. "Κοντράρεις" την άποψη μου και "κοντράρω" την άποψη σου γιατί πάνω από όλα αγωνιούμε και οι δύο να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα. Οι τόνοι ανεβοκατεβαίνουν αλλά στο τέλος πιστεύω συνεισφέρουμεκαι οι δύο. Οπότε keep going!
Πολυ σωστη η τοποθετηση σου!!το εχω ρωτησει και σε αλλα σημεια του τοπικ αλλα απαντηση δεν εχω παρει......αναφορικα με τις 9 μερες παραπανω στην Α/θμια τον Ιουνιο (22-30/6), και ιδιαιτερα για τους ευρισκομενους μακρια απο την οικογενεια τους.... απο τη στιγμη που τοσο τα μαθηματα οσο και οι εγγραφες θα εχουν τελειωσει.... τι ρολο θα βαραει ο εκπαιδευτικος στο δημοτικο ή το νηπιαγωγειο? Του σκιαχτρου??Λενε π.χ. για επιμορφωτικα σεμιναρια.... αυτα που θα γινονται? θα μπορουν εστω να τα παρακολουθουν σε καποιο ΠΕΚ του τοπου μονιμης κατοικιας τους?Γνωριζει κανεις κατι περαιτερω σχετικα με αυτο το "παραπανω διαστημα" παρουσιας στο σχολειο ανευ ουσιαστικου αντικειμενου? Εμενα παντως σαν καψωνι μου φαινεται για να πεισουν την κοινωνια οτι οι εκπαιδευτικοι κανουν λιγοτερες διακοπες...Και αντε για αυτον που διδασκει κοντα στο σπιτι του.... δεν εγινε και κατι τρομερο....Για αυτους που εχουν ξεσπιτωθει δεν ειναι σπασιμο?
Και γιατί όχι 40 ώρες εργασία την εβδομάδα;Και γιατί όχι 25 ημέρες άδειας τον χρόνο;Και γιατί όχι 450 ευρώ τον μήνα;Αυτό δεν απαιτεί η κοινωνία; Ή όχι;