0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Really???Κάθεστε και επιλέγετε ποιο κομματόσκυλο είναι "καλύτερο" να εφαρμόσει την ίδια πολιτική;Πόσο κοντόφθαλμο και τραγικό; Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο κλάδος των εκπαιδευτικών είναι τόσο μίζερος.. οι απολυμένες καθαρίστριες του υπ.οικ. έχουν τελικά περισσότερη αξιοπρέπεια!
Σε κάποιο ρεπορτάζ του newsit έλεγε ότι ο Κούλης θα καθορίσει που θα πάει η Χριστοφιλοπούλου, άρα μάλλον 1 ενδεχόμενο είναι αυτοί οι 2 πακέτο στο Παιδείας να μείνει αναλλοίωτη και η αναλογία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο Υπουργείο.Αν θέλει η κυβέρνηση να ησυχάσει λιγάκι (και κυρίως εμείς) καλές επιλογές είναι και ο Στυλιανίδης και ο Γκιουλέκας.Πιστεύω ότι θα επαναφέρουν τη διοίκηση στα αρμόδια όργανα.Αν και ο Στυλιανίδης νομίζω είναι στους Καραμανλικούς, άρα δεν τον βλέπω...
Για τον Στυλιανιδη το θεωρω απλα αστειο...ο ανθρωπος που βολεψε οποιον του φωναζε.....
Με πρώτη και καλύτερη την γυναίκα του.Μα γιατί σου κάνει εντύπωση;Γι αυτό τον θέλουν πολλοί,για να τους ανοίξει τους κλειστούς πίνακες και να διοριστούν!
'Aφεντικά' (= φιλελεύθεροι) και 'δούλοι' (= σοσιαλιστές),σκ@τά γενήκαμε ούλοι'.Και μετά ο λαουτζίκος τρώει τα μουστάκια του για το ποιος (θα) κυβερνά αυτόν το δύσμοιρο τον τόπο.
Δηλαδή το σενάριο της Συλβανας Ράπτη δεν παιζει πλεον? Πάντως θεωρώ λίγο απίθανο το σενάριο του διδύμου Κυρ.-Χριστ. για το παιδείας.
Συμφωνώ μαζί σου. Το σενάριο Κυριάκου - Χριστοφιλοπούλου μου κάνει για ράδιο-αρβύλα. Έχω μια διαίσθηση, χωρίς φυσικά να ξέρω τίποτα στα σίγουρα, ότι περισσότερο εκφράζει ευσεβείς πόθους ορισμένων που ονειρεύονται να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, με ταυτόχρονη εξαπόλυση πογκρόμ εις βάρος των 'απέναντι'.