0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
-<<....ΤΕΛΙΚΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ...>>,εννοωντας οτι τελικα ηταν το υπουργειο παιδειας που πηγε,ενω αυτος ηθελε το αναπτυξης...και γίνεται ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ ότι στόχος του ήταν να μπει στην κυβέρνηση με οποιονδήποτε τρόπο, και όχι να προσφέρει κάπου που κάτι ξέρει.Γνωρίζοντας ότι μόνος ΔΕΝ μπορεί να επανεκλεγεί, ο μόνος τρόπος σωτηρίας του, και άλλων ομοίων, είναι η υπουργοποίηση.
Λοιπόν επειδή σε λίγο θα αρχίσω να τον βρίζω και αυτόν.... ας πάμε στα κουίζ... τι σχέση έχει ο luerdi με τον Αρβι? Όποιος το βρει κερδίζει οργανική απέναντι από το σπίτι του. Αντε βοηθάω...http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=89266
Σε... ακαδημαϊκό επίπεδο;
Δεν πιστεύω να περιμένεις οργανική... (προσαρμόζομαι στο προφίλ luerdi , άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... ).
Λοιπόν και ένα τελευταίο γιατί σας κούρασα.1) Οποιοι δεν είχατε βύσμα και συνεχίζετε να μην έχετε τι είχατε τι χάσατε2) Οσοι είχατε και το χάσατε ας προσέχατε3) Οσοι το αποκτήσατε προσέξτε μην το χάσετε.Εγώ πάλι τι έιχα τι έχασα.... και με τον προηγούμενο γέλαγα και με αυτόν θα γελάω... η ζωή μου είναι πολύ μικρή για να μου την χαλάει ο κάθε τυχαρπαστός ούτε είμαι στο Δημόσιο για να κάνω καριέρα...άντε καλό βράδυ...