0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας.ειμαι διορισμενη ,τωρα μπαινω στο 2 χρονο ,παντρεμενη με ενα παιδι κ με μ.κ 17.ο μισθος μου ειναι 1100ε.τωρα που θα σταματησουν οι κρατησεις απο τα βιβλιαρια ποσο θ ανεβει ο μισθος????κ κατι αλλο εχω παρει αποσπαση για το νομο μου ,τωρα θα πληρωνομαι απο το νομο που πηρα μεταθεση ετσι δεν ειναι??αληθευει οτι οι αποσπασμενοι αργουν να πληρωθουν???
την πρώτη φορά αργεί να μπει ο πρώτος μισθός. Συνήθως μετά δύο μήνες μπαίνουν όλα μαζί. Πληρωνόμαστε 1η και 16 του μηνός
Η διαφορά στο μισθό μετά το πρώτο χρόνο και το τερματισμό των κρατήσεων νεοδιορισμού για το ΜΤΠΥ θα είναι γύρω στα 100
Παράθεση από: pariel στις Ιουλίου 31, 2009, 11:34:21 amτην πρώτη φορά αργεί να μπει ο πρώτος μισθός. Συνήθως μετά δύο μήνες μπαίνουν όλα μαζί. Πληρωνόμαστε 1η και 16 του μηνόςΚαλά και εμείς πάλι με δανεικά θα ζούμε?και θα έχουμε και ενοίκιο!!!
Εγώ πήγα σήμερα για το δεκαπενθήμερο και το βρήκα κατά 80 ευρώ μειωμένο. 520 αντί 600 του Ιουλίου. Ξέρει κανείς σας τι γίνεται; Τώρα μπαίνω στο δεύτερο χρόνο. Περίμενα αύξηση και βρήκα μείωση. Μην τρελλαθούμε...