0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πήγα σήμερα για το δεκαπενθήμερο και το βρήκα κατά 80 ευρώ μειωμένο. 520 αντί 600 του Ιουλίου. Ξέρει κανείς σας τι γίνεται; Τώρα μπαίνω στο δεύτερο χρόνο. Περίμενα αύξηση και βρήκα μείωση. Μην τρελλαθούμε...
κοριτσια δεν καταλαβαινω τι λετε...ειμαι εντελωσ αχρηστη.τι ειναι αυτα το ΜΚ κτλ;;;;;;;;;;;;ΜΙΑ
Παράθεση από: MVERTIGO στις Αυγούστου 01, 2009, 03:44:40 pmΕγώ πήγα σήμερα για το δεκαπενθήμερο και το βρήκα κατά 80 ευρώ μειωμένο. 520 αντί 600 του Ιουλίου. Ξέρει κανείς σας τι γίνεται; Τώρα μπαίνω στο δεύτερο χρόνο. Περίμενα αύξηση και βρήκα μείωση. Μην τρελλαθούμε...Ο μισθός του Ιουλίου περιείχε κάποια αναδρομικά από 01/01/09 εως και 31/06/09 που σε μένα που έχω ΜΚ 18 ήταν 80 ευρώ και μου δώθηκαν 40 και 40 το κάθε δεκαπενθημερο. Οπότε μην έχεις κριτήριο την μισθοδοσία του Ιουλίου για να συγκρίνεις πιθανη αλλαγή του μισθού σου.
Οι κρατήσεις νεοδιρισμού μετρούν από την ημέρα διορισμού (πράξη 1ης ανάληψης υπηρεσίας) στη διεύθυνση που διορίζεσαι ανεξάρτητα από το πότε αλλάζεις ΜΚ και είναι :ΜΤΠΥ : 1 μισθός (σύνολο αποδοχών κατά το διορισμό) μοιράζεται σε 12 μήνεςΤΕΑΔΥ : 1/2 μισθού (σύνολο αποδοχών κατά το διορισμό) μοιράζεται σε 24 μήνες
Παράθεση από: geonika στις Αυγούστου 01, 2009, 06:36:02 pmΠαράθεση από: MVERTIGO στις Αυγούστου 01, 2009, 03:44:40 pmΕγώ πήγα σήμερα για το δεκαπενθήμερο και το βρήκα κατά 80 ευρώ μειωμένο. 520 αντί 600 του Ιουλίου. Ξέρει κανείς σας τι γίνεται; Τώρα μπαίνω στο δεύτερο χρόνο. Περίμενα αύξηση και βρήκα μείωση. Μην τρελλαθούμε...Ο μισθός του Ιουλίου περιείχε κάποια αναδρομικά από 01/01/09 εως και 31/06/09 που σε μένα που έχω ΜΚ 18 ήταν 80 ευρώ και μου δώθηκαν 40 και 40 το κάθε δεκαπενθημερο. Οπότε μην έχεις κριτήριο την μισθοδοσία του Ιουλίου για να συγκρίνεις πιθανη αλλαγή του μισθού σου.Δε συγκρίνω το μισθό Ιουλίου. Τόσα περίπου έπαιρνα και τους προηγούμενους μήνες. ( 2 παιδιά + παραμεθόριος ). Επιπλέον, η περιοχή που μετατέθηκα έχει και αυτή επίδομα παραμεθορίου. Δε δικαιολογείται με τίποτα αυτή η μείωση. Ελπίζω να έχει γίνει λάθος. Θα φανεί τη Δευτέρα.
Παράθεση από: MVERTIGO στις Αυγούστου 01, 2009, 08:17:30 pmΠαράθεση από: geonika στις Αυγούστου 01, 2009, 06:36:02 pmΠαράθεση από: MVERTIGO στις Αυγούστου 01, 2009, 03:44:40 pmΕγώ πήγα σήμερα για το δεκαπενθήμερο και το βρήκα κατά 80 ευρώ μειωμένο. 520 αντί 600 του Ιουλίου. Ξέρει κανείς σας τι γίνεται; Τώρα μπαίνω στο δεύτερο χρόνο. Περίμενα αύξηση και βρήκα μείωση. Μην τρελλαθούμε...Ο μισθός του Ιουλίου περιείχε κάποια αναδρομικά από 01/01/09 εως και 31/06/09 που σε μένα που έχω ΜΚ 18 ήταν 80 ευρώ και μου δώθηκαν 40 και 40 το κάθε δεκαπενθημερο. Οπότε μην έχεις κριτήριο την μισθοδοσία του Ιουλίου για να συγκρίνεις πιθανη αλλαγή του μισθού σου.Δε συγκρίνω το μισθό Ιουλίου. Τόσα περίπου έπαιρνα και τους προηγούμενους μήνες. ( 2 παιδιά + παραμεθόριος ). Επιπλέον, η περιοχή που μετατέθηκα έχει και αυτή επίδομα παραμεθορίου. Δε δικαιολογείται με τίποτα αυτή η μείωση. Ελπίζω να έχει γίνει λάθος. Θα φανεί τη Δευτέρα. Το επίδομα παραμεθορίου κόβεται τον Ιούλιο σε περίπτωση μετάθεσης και αν η νέα θέση δικαιούται επίσης το επίδομα αυτό θα δοθεί αναδρομικά όταν θα αρχίσεις να πληρώνεσε από τη νέα θέση. Αυτή είναι η πρακτική που ακολουθούν οι περισσότερες διευθύνσεις. Πάντως δεν χάνεις τίποτα από όσα δικαιούται η θέση στην οποία θα τοποθετηθείς.
Παράθεση από: pariel στις Ιουλίου 31, 2009, 11:34:21 amτην πρώτη φορά αργεί να μπει ο πρώτος μισθός. Συνήθως μετά δύο μήνες μπαίνουν όλα μαζί. Πληρωνόμαστε 1η και 16 του μηνόςΚαλά και εμείς πάλι με δανεικά θα ζούμε?και θα έχουμε και ενοίκιο!!!
την πρώτη φορά αργεί να μπει ο πρώτος μισθός. Συνήθως μετά δύο μήνες μπαίνουν όλα μαζί. Πληρωνόμαστε 1η και 16 του μηνός
ΜΚ αλλάζεις κάθε δύο χρόνια και αυτό ισοδυναμεί με μικρή αύξηση μισθού.Τα χρόνια που έχεις δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα δεν αναγνωρίζονται για το ΜΚ, αλλά λαμβάνονται υπόψη ως συντάξιμα. Δηλαδή αν έχεις 30 χρόνια στο δημόσιο + 5 ΙΚΑ βγαίνεις σε σύνταξη.