*

Αποστολέας Θέμα: Μισθοδοσία Μονίμων  (Αναγνώστηκε 178182 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
Απ: Μισθοδοσία Μονίμων
« Απάντηση #154 στις: Αυγούστου 17, 2009, 03:35:50 pm »
Δηλαδή δεν εχει διαφορα που δουλευουμε πιο πολλες ωρες στην Αβαθμια;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:36:30 »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Αυγούστου 17, 2009, 04:33:53 pm »
Και γιατί να έχει διαφορά; Με την ίδια λογική.. γιατί ένας καθηγητής με 20 χρόνια προϋπηρεσία, που κάνει λιγότερες ώρες από έναν νεοδιόριστο, να παίρνει περισσότερα; :)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Αυγούστου 17, 2009, 10:16:21 pm »
Δηλαδή δεν εχει διαφορα που δουλευουμε πιο πολλες ωρες στην Αβαθμια;

Φαντάσου ότι πριν αρκετά χρόνια στην Πρωτοβάθμια έπαιρναν μικρότερο μισθό!!! :o
Άσχετα με τις ώρες, ο μισθός πλέον είναι ίδιος.

Αποσυνδεδεμένος panag

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Αυγούστου 18, 2009, 06:31:37 pm »
Γνωρίζει κάποιος πόσος είναι ο μισθός του νεοδιόριστου στη δευτεροβάθμια με Μ.Κ. 17;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:36:30 »

Αποσυνδεδεμένος ritaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Αυγούστου 19, 2009, 12:07:08 am »
Το 2004 που διορίστηκα ξεκίνησα με μισθό 888 ευρώ.Δε θα ξεχάσω ποτέ το σοκ που έπαθα όταν το είδα.Μετά απο 3 μήνες που πήγα στο ΜΚ 17 ήταν 920.Μη σε τρομάζω όμως γιατι οι νεοδιόριστοι έχουν πολλές κρατήσεις.Οι περισσότερες σταματάνε με το που θα κλείσεις χρόνο ως μόνιμος και στη διετία και οι υπόλοιπες!

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Αυγούστου 19, 2009, 10:44:27 am »

Αποσυνδεδεμένος panag

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Αυγούστου 19, 2009, 02:46:28 pm »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος evi20072008

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 09:43:03 am »
Θα ήθελα να μάθω τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση που κάποιος με ξέχασε. 
Φαντάζομαι πως όλοι πληρωθήκατε την πρώτη του μήνα! Εγώ που είμαι με μετάθεση όμως όχι. Το ένα γραφείο λέει πως από 1η Οκτώβρη θα με πληρώνει το νέο μου γραφείο αλλά το νέο γραφείο λέει πως δεν έχει λάβει τα χαρτιά.
Χθες λοιπόν όλη μέρα στο πρωην γραφείο δεν σήκωναν κανένα από τα τρια τηλέφωνα επικοινωνίας που έχω. Και στο νέο μου είπαν πως πρέπει να ειδοποιηθεί η ΔΟΥ που με πλήρωνε ως τώρα μετά να σταλούν τα χαρτιά στη ΔΟΥ που θα με πληρώνει από δω και πέρα και έπειτα να πάρει το οκ το γραφείο για να μου βάλει τα χρήματα..... Ρώτησα πότε θα πληρωθώ και μου απάντησαν το νωρίτερο στις 16 Οκτώβρη......... αλλιώς 1 Νοέμβρη...... Αν θα μου κόψουν το ρεύμα; αν δε πληρώσω το δάνειο; Είπαν θα τα πάρετε αναδρομικά μην αγχώνεστε!!!!!

Τι μπορώ να κάνω;

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 10:10:16 am »
Έχοντας περάσει από αυτό το στάδιο, όπου πέρασαν δυο μήνες για να το καταλάβω ότι δεν με πλήρωναν
(Είχα το κακό συνήθειο να μην ελέγχω την κίνηση του λογαριασμού μου)
καταλαβαίνω την αγωνία που περνάς.

Το λάθος το έχει κάνει κάποιο από τα δυο γραφεία πρωτοβάθμιας (ή δευτεροβάθμιας αντίστοιχα), τη ΔΟΥ γιατί την μπλέκουν δεν έχω καταλάβει.
Ή το πρώην γραφείο σου δεν έχει κάνει τη διακοπή μισθοδοσίας ή το νυν γραφείο σου έχασε τα χαρτιά σου.
Το δεύτερο ήταν που είχε συμβεί και σε εμένα και αντί να κάτσει ο υπάλληλος της μισθοδοσίας να βγάλει άκρη γιατί δεν μπορεί να πληρώσει έναν εκπαιδευτικό που υπάγεται στο γραφείο του, δεν με ειδοποίησε καν.
Όταν δε πήγα στο γραφεί να μάθω τι γίνεται, με "μάλωσε" κι όλας γιατί δεν μπορούσε να κλείσει τα βιβλία του. Άσε που για μια εβδομάδα παίζαμε το χαλασμένο τηλέφωνο με τις δυο πρωτοβάθμιες αντί να πάρει ο εκκαθαριστής να συννενοηθεί. Πρέπει οπωσδήποτε να τηλεφωνήσεις στο προηγούμενο γραφείο σου να συννενοηθείτε.

Πάντως από τη στιγμή που το προηγούμενο γραφείο μου έστειλε ξανά φωτοτυπημένο το χαρτί διακοπής μισθοδοσίας (γιατί το αυθεντικό αν και συστημένο κατάφεραν και το έχασαν στην Αθήνα) πληρώθηκα αναδρομικά όλους τους μισθούς το αμέσως επόμενο δεκαπενθήμερο.
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 10:43:18 am »
Πρέπει να βεβαιωθείς ότι το παλιό σου γραφείο έχει κάνει διακοπή. Κατά τα άλλα μέχρι να τακτοποιηθούν τα χαρτιά συνήθως έτσι γίνεται. Εδώ πήρα μετάθεση σε γραφείο της ίδιας διεύθυνσης και πάλι άργησαν 1  μήνα. Είναι τελείως κλασικό πάντως όταν παίρνεις μετάθεση να μην πληρώνεσαι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου (ενδεχομένως και το δεύτερο) και να τα παίρνεις αναδρομικά.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 10:59:36 am »
Εγώ μετά τη μετάθεση πληρώθηκα μέχρι και Οκτώβριο από το παλιό γραφείο και από Νοέμβριο από το καινούριο. Σίγουρα είναι θέμα του προηγούμενου γραφείου σου.
Φέτος που τοποθετήθηκα σε άλλο γραφείο (στην αρμοδιότητα του ίδιου όμως ΠΥΣΠΕ) με πήραν τηλέφωνο πριν 10 μέρες από το περσινό μου γραφείο και μου ζήτησαν κάποια στοιχεία για να στείλουν στο καινούριο το φάκελό μου. Όμως δε με έχουν ειδοποιήσει ακόμα από το νέο γραφείο να μου ζητήσουν τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας. Μάλλον θα πάω η ίδια να τον δώσω. Κάποια πράγματα, δυστυχώς, πρέπει να τα κυνηγάμε μόνοι μας γιατί οι υπηρεσίες που και που τα κάνουν μπάχαλο... 8)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος evi20072008

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 12:00:13 pm »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Το θέμα είναι πως τα έχω δώσει όλα τα χαρτιά και το παλιό γραφείο μου γνωστοποίησε πως θα πληρώνομαι από το νέο από 1η Οκτώβρη αλλά στο νέο δεν έχουν λάβει τίποτα λένε. Είναι δυνατόν να χάθηκαν; Δεν πρέπει να πάρει το ένα λογιστήριο στο άλλο να συνεννοηθούν καλύτερα;

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 08:58:22 pm »
Εδώ χάθηκαν τα δικά μου χαρτιά, που από τις Κυκλάδες τα είχαν στείλει συστημένα. Τι άλλο να σου πω...
Δυστυχώς πρέπει να ασχοληθείς και εσύ, αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου.
Εγώ, αφού έμαθα ότι χάθηκαν τα χαρτιά μου, ενημέρωσα τον παλιό  μου εκκαθαριστή, του έδωσα το φαξ του νέου γραφείου και να΄ναι καλά ο άνθρωπος ασχολήθηκε εκείνος.
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 09:11:04 pm »
Εμένα είχαν ξεχάσει (;;;;;) να μου βάλουν ένα δεκαπενθήμερο. Εκείνο το διάστημα δεν μας έστελαν αντίγραφα μισθοδοσιάς για κάποιον άγνωστο λόγο, μου είχαν κόψει το επίδομα παραμεθωρίου επίσης για κάποιον άγνωστο λόγο για 3 μήνες (μου το έβαλαν μετά από τηλεφώνημα δικηγόρυ και αφού προηγήθηκαν τηλεφωνήματα απέιρου κάλους με τον προϊστάμενο και τον εκκαθαριστή) και έτσι για να κλείσει καλά το διάστημα δεν μου έβαλαν ένα ολόκληρο δεκαπενθήμερο!!!! Μετά πό τηλεφώνημα στον εκκαθαριστή, μου είπε ότι ήταν κάθος της τράπεζας, καθώς όπως έλεγε είχε μπροστά του το αντίγραφο της κατ΄στασης με το όνομα μου για να γίνει η κατάθεση. Μετά από επικοινωνία με την τράπεζα, το όνομα μου υπήρχε στην προηγούμενη κατάσταση, υπήρχε στην επόμενη αλλά δεν υπήρχε στην κατάσταση εκείνου του δεκαπενθημέρου!!!!!!!!!!! Στην εύλογη απορία μου, ο διευθυντής της τράπεζας ρώτησε το ΄΄ονομα του εκκαθαριστή και όταν του το είπα μου απάντησε ότι και άλλες φορές έχει κάνει περίεργα λάθη....
Το κακό ήταν ότι εγώ ήμουν σε άλλο νησί από εκεί που ήταν η διεύθυνση και δεν μπορούσα να πάω αυτοπροσώπως για να κάνω πολύ μεγάλο καυγά!!! Αν ήμουν στο ίδιο μέρος δεν θα τολμούσαν να κάνουν κα΄τι τέτοιο...
Συμπερασματικά, λάθη και "λάθη" γίνονται. Πρέπει να έχεις το νου σου, να γνωρίζεις τι πρέπει να παίρνεις, να απαιτείς αντίγραφο μισθοδοσίας για να βλέπεις αν παίρνεις αυτά που πρέπει και αν υπάρχουν διαφορές να μην περιμένεις από αυτούς αλλά να το κυνηγάς μονη σου το θέμα...
Καλή τύχη έυχομαι και να διόρθωθει γρήγορα....
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182569
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687