0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη μισθοδοσία του Ιανουαρίου μου έκαναν παρακράτηση φόρου περίπου 10 ευρώ από τους προηγούμενους μήνες . Το εξωφρενικό είναι ότι μου απάντησαν ότι επειδή είμαι γυναίκα έχω μεγαλύτερη παρακράτηση φόρου από άντρα συνάδελφο με το ίδιο μισθό και τις ίδιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Αυτό ξέρετε αν ισχύει;
Λενα η δικαιολογία που σου έδωσαν δε νομίζω ότι ισχύει αφού στο μισθολόγιο στο δημόσιο δε γίνεται διάκριση ανάμεσα στα φύλλα. Ίσως κάτι άλλο συμβαίνει και δεν ήξεραν να σου πουν. Προτείνω να το ψάξεις ζητώντας επίσημη απάντηση (γραπτώς π.χ.) οπότε και θα αναγκαστούν να το ψάξουν.
Παράθεση από: Wizard στις Νοεμβρίου 25, 2009, 05:10:07 pmΓνωρίζει κάποιος αν πρέπει υποχρεωτικά ο λογαριασμός τράπεζας για μισθοδοσία να είναι μισθοδοτικός; Υπάρχει πρόβλημα αν είναι π.χ. ταμιευτηρίου;Δεν παίζει ρόλο. Απλά ο τρεχούμενος έχει συνήθως καλύτερο επιτόκιο και λιγότερες κρατήσεις.
Γνωρίζει κάποιος αν πρέπει υποχρεωτικά ο λογαριασμός τράπεζας για μισθοδοσία να είναι μισθοδοτικός; Υπάρχει πρόβλημα αν είναι π.χ. ταμιευτηρίου;