0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πώς μπορούμε να ενημερωθούμε για το ωράριο λειτουργίας των διαφόρων μονάδων; Ενδιαφέρομαι για ΕΠΑΣ/ΣΕΚ/ΙΕΚ Αιγάλεω, ΙΕΚ Γαλατσίου και ΕΠΑΣ/ΣΕΚ/ΙΕΚ Ν.Ηρακλείου Αττικής. Γνωρίζει κανείς αν κάποιο από αυτά έχει πρωινά μαθήματα;
Ξέρω ΣΕΚ που θα λειτουργήσει μόνο πρωί (όχι ανάμεσα σ αυτά που αναφέρεις)... Οι μόνοι αρμόδιοι να σου απαντήσουν είναι οι διευθυντές τους... Τηλεφώνησέ τους...
έχω διδακτική προυπηρεσία στο αντικείμενο σε ΚΕΤΕΚ - ΚΕΚ ΟΑΕΔ. Αυτή τί είδους την δηλώνω;
Επειδή δε βρίσκω άκρη σχετικά με το ποιες ΣΕΚ λειτουργούν πρωί, μπορεί κανείς να βοηθήσει παραθέτοντας αυτές που ξέρει σίγουρα ότι έχουν ΜΟΝΟ πρωινά μαθήματα;;; Και κάτι άλλο: Αν προσληφθούμε εντέλει κάπου και μετά δε μας βολεύει το ωράριο, μπορούμε απλά να παραιτηθούμε ή υπάρχουν κυρώσεις; Please help, γιατί δεν έχω ιδέα... Αφήστε που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί και οι προσλήψεις αναπληρωτών, οπότε περιμένω κι από εκεί... Μεγάλο μπέρδεμα!
Στην αίτηση για τις ΕΠΑΣ εισάγονται από το βιογραφικό τα αγγλικά και οι υπολογιστές. Εφόσον αυτά δε ζητούνται και δε μοριοδοτούνται από τις ΕΠΑΣ, τα διαγράφουμε από την αίτηση;
Τα έγγραφα που αποστέλλουμε πρέπει να είναι επικυρωμένα? Πχ πτυχίο? Δεν αρκεί φ/τ? Ευχαριστώ.