0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή φαίνεται να είσαι ενημερωμένος, ενώ εγώ δεν έτυχε να απασχοληθώ σε τέτοιες δομές, μήπως ξέρεις τι ώρες είναι περίπου το πρωινό και τι ώρες το απογευματινό ωράριο?
Το απογευματινο εχω την εντυπωση οτι ειναι απο τις 4 το μεσημερι
Δεν είναι ακριβώς ανάθεση που μεταβιβάζεται στον δεύτερο άνεργο. Πρόκειται για συνάρτηση που πρέπει να τηρηθεί. Άρα ο δεύτερος άνεργος πρέπει να προσληφθεί σίγουρα για να είναι τουλάχιστον 30% των προσλήψεων από τον πίνακα ανέργων. Το 30% ισχύει για όλες τις δομές του ΟΑΕΔ.
οσον αφορα τις σεκ και τα ιεκ εισαι σιγουρος lasid? γιατι νομιζω οτι το 30% ισχυει μονο για τις επας και οχι για τις σεκ και τα ιεκ για τα οποια δεν ανεφερε υποχρεωτικο ποσοστο ανεργων . Αν θυμαμαι καλα βεβαια απο την υπουργικη αποφαση και την εγκυκλιο που ειχαν δημοσιευσει μαζι με την προκηρυξη, ισως κανω και λαθος.
Καλησπέρα, δεν μπορώ να βρω τη μοριοδότηση για τις ΕΠΑΣ.
Αναρτήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 15/10/2014 οι Αρχικοί Πίνακες Αξιολόγησης Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών, κατά ειδικότητα και κατά σειρά αξιολόγησης με βάση το συνολικό αριθμό μορίων κάθε υποψήφιου, ο οποίος προέκυψε από τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική αίτηση στοιχεία και από δειγματοληπτικό έλεγχο αντιπαραβολής των στοιχείων αυτών με τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά. Ο έλεγχος συνεχίζεται και θα διενεργηθεί στο σύνολο των αιτήσεων. Αυτο με τον δειγματοληπτικο ελενχο δεν εχει ξαναγινει...ζητω η καινοτομια,.....Απλή ερωτηση αν καποιος απο πανω απο μενα εχει μορια πλασματικα εγω τωρα μπορω να του κανω ενσταση αφου εχει γινει δειγματοληπτικος ελενχος?Και τι θα κερδισω.....? αυτα μονο στην ελλαδα πουθενα αλλου...ακου εκει...δειγμα..