0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! μια φιλη συμπληρωσε τη φορμα της αιτησης αλλα δεν την εστειλε απλα αποθηκευσε τα στοιχεια της. Μολις πηγε να ξαναμπει για να συνεχισει τη διαδικασια, δεν την αφηνε. Οι κωδικοι της ειναι ακυροι!! Εκανε εκ νεου εγγραφη και μολις εβαλε αριθμο ταυτοτητας και ΑΦΜ της λεει οτι τα στοιχεια δεν ειναι εγγυρα και δεν μπορει να μπει. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;;
Ακούγεται για παράταση?
μπορεί να στείλει κάποιος το σύνδεσμο που μπαίνουμε για να κάνουμε την αίτηση? μπαινς στο e-yphresies αλλά δε βρίσκω πουθενά την αίτηση.
Ήθελε να στείλουμε και έγγραφο με ΑΦΜ;Φωτοτυπία πάντως της ταυτότητας έστειλα ,αν και δεν το λέει αλλά μου το είπαν στο τηλέφωνο.
help!!!!εκ παραδρομής καταχώρησα ημερομηνία κτήσης πτυχίου 12/03/2014 αντί το έτος 2004!!Συνεπώς δεν μου εμφανίζει προυπηρεσία διδακτική και επαγγελματική.
Το λέει θέλει εκτός των άλλων φωτοτυπία ταυτότηταςαποδεικτικό αφμυπεύθυνη δήλωση που θα δηλώνετε ότι δεν είστε δημόσιοι υπάλληλοι κ.τλ (αν θυμάμαι καλά το γράφει ακριβώς σελ 48 στο τέλος)Αν δεν τα στείλετε αποτελεί αιτία αποκλεισμού γράφει.
Έχεις οριστικοποιήσει; Δοκιμή εκτύπωσης πριν οριστικοποιήσεις δεν έκανες;
καλησπέρα, στην αίτηση δίπλα από την επαγγελματική εμπειρία δεν μου εμφανίζει το σύνολο ημερών. η εμπειρία αφορά ενα χρόνο ςω ελευθερος επαγγελματίας. κάνω κάποιο λάθος;
Και εμένα δε μου την εμφανίζει και δεν έκανα κανένα λάθος.