0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οτι φαινεται(?) εργαζομενη.
Καλησπέρα σε όλους,Θέλω να ρωτήσω για τους πίνακες των επασ.είμαι πρώτη στους πίνακες ανέργους πε20. Πως γίνεται η πρόσληψη?Θα ειδοποιήσουν πρώτα τους πανεστημιακούς πε19 ή σύμφωνα με τα μόρια?συγνώμη είμαι πολύ άσχετη
Καλησπέρα παιδιά,Να ρωτήσω κάτι γιατί διάβασα πιο πάνω τα λινκ και τα σχετικά που λέτε για μοριοδότηση ...και μάλλον δεν έχω καταλάβει καλά/Για ΣΕΚ - ΠΣΕΚ δεν μετράει το πτυχίο και το μεταπτυχιακό Άρα θα πρέπει να έχεις από 20 + μόρια ή όχι;;;Thaaanks
Εννοώ αν μετράνε 15 μόρια το πτυχίο και 5 το μεταπτυχιακό γιατί έχω μπερδευτεί Άρα αν έχεις και τα 2 πας 20 οπότε μετά γλωσσες, Η/Υ κτλΤα χω μπερδέψει τελείως παιδιά......
Το μέγα ερώτημα όμως είναι να είσαι πρώτος στον πίνακά σου, άνεργος και στον ίδιο πίνακα ο ιδιώτης να έχει πιο πολλά μόρια από σένα. Τότε ποιος επιλέγεται; Ο ιδιώτης με τα περισσότερα μόρια ή ο άνεργος; Σημείωση ότι να πάρει και τους 2 δεν φτάνουν οι ώρες.
Αυτό εξαρτάται από την επιλογή του διευθυντή. Θεωρία κάνουν μόνο οι ΠΕ. Στο εργαστήριο είναι δύο εκπαιδευτικοί μόνο όταν ο αριθμός των μαθητών το επιτρέπει. Σε ολιγομελή τμήματα μπαίνει μόνο ένας.
να κανω λιγο πιο συγκεκριμενη την ερωτηση (που ισως διατυπωσα λαθος) απο τους μηχανολογους τει, ασπετε πολυτεχνειου προηγειται καποια κατηγορια ή θεωρουνται ξεχωριστες κατηγοριες;