0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζει κανείς αν έχουμε το δικαίωμα ένστασης στα οριστικά αποτελέσματα; Είχα υποβάλει αίτηση σε ΕΠΑΣ της επαρχίας (το αναφέρω γιατί συνήθως πλήρες ωράριο λαμβάνει μόνο ένας) και με βάση τα προσωρινά ήμουν πρώτος στην ειδικότητά μου. Μετά την αποψινή ανακοίνωση, για έναν περίεργο λόγο έχασα μία θέση. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, ο πέμπτος κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τα μόριά του και βρέθηκε πρώτος.Με δεδομένο ότι η αρχική μοριοδότηση βασιζόταν στα όσα είχαμε δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτηση,είτε ο υποψήφιος έκανε λάθος στη συμπλήρωσή της, άρα κακώς του προσμετρήθηκαν επιπλέον μόρια για όσα προσόντα δεν αναγράφονταν εκείείτε το "κακό" πληροφοριακό σύστημα δεν υπολόγισε εξαρχής σωστά τα μόριά του.Υπενθυμίζω ότι "Η υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε φάση της διαδικασίας διαπιστωθεί ανακρίβεια μεταξύ των δηλωθέντων στην ηλεκτρονική αίτηση και των δικαιολογητικών που έχει καταθέσει, να τον αποκλείσει από τη διαδικασία επιλογής ή σε περίπτωση που έχει ήδη προσληφθεί, να διακόψει τη σύμβαση εργασίας"Για διευκρινίσεις θα πρέπει να τηλεφωνήσω στις ΕΠΑΣ που ανέλαβαν την αξιολόγηση των αιτήσεων ή σε εκείνο που υπέβαλα αίτηση; Αν τελικά διαπιστωθεί παρατυπία, μπορώ να απευθυνθώ σε δικηγόρο για να κινήσει διαδικασίες ασφαλιστικών μέτρων; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τα μόρια του καθενός υπολογίστηκαν αυτόματα από το πληροφοριακό σύστημα (γι'αυτό και ανάρτησαν οδηγίες σωστής συμπλήρωσης της αίτησης στα ελληνικά). Αν έκανε λάθος (για να υπερδιπλασιάστηκαν τα μόρια του, δεν ήταν σίγουρα μόνο ένα) και στην εκτυπωμένη αίτηση που υπέβαλε δεν εμφανίζονται καταγεγραμμένα όσα προσόντα έχει, δεν είναι πρόβλημα του συστήματος, δεν είναι πρόβλημα δικό μου, αλλά του ίδιου και πρέπει να υποστεί τις συνέπειες. Καλώς ή κακώς.
Αγαπητοι συνάδελφοι στην δικιά μου περίπτωση ατομα που δήλωσαν στην ηλεκτρονική αίτηση ανακριβή στοιχεία, ένας δηλωσε πτυχίουχος ασπετε αλλα ειναι τει και ο δεύτερος δήλωσε πτυχίουχος χωρίς να εχει το πτυχιο. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ ΣΤΈΛΝΕΙΣ.
Porcupinetree μπορείς να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τη συζήτηση και να συμπεραίνεις ότι θέλεις, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι στην προκήρυξη με βάση τους οποίους αξιολογούμαστε και επιλεγόμαστε. Οποιοσδήποτε υποψήφιος υποβάλλει αίτηση, σημαίνει ότι τους αποδέχεται.Στη σελίδα 49 της προκήρυξης αναγράφεται ξεκάθαρα:"Κανένα δικαιολογητικό δε γίνεται δεκτό εφόσον δεν έχει δηλωθεί στην αίτηση την οποία υπέβαλε ηλεκτρονικά ο υποψήφιος ωρομίσθιος εκπαιδευτικός"Επομένως, αν δεν έχουν καταγραφεί στην ηλεκτρονική του αίτηση τα δικαιολογητικά που έχει επισυνάψει στο φάκελό του, τότε κακώς τροποποιήθηκαν τα μόρια που είχε λάβει.Έχω δίκιο ή όχι (ρητορική η ερώτηση);