0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου εχει τυχει ακριβως το ιδιο και ψαχτηκα αρκετα..γιατι ο διευθυντής δεν γνωριζε.Λοιπον,θα στειλεις υπευθυνη δηλωση οτι βρισκεσαι σε αδεια λοχειας και θα αναλαβεις υπηρεσια την επομενη μερα!δεν χανεις τις ωρες σου σε καμια περιπτωση!με το καλο να ερθει το μωρακι σου!:)
Είναι υποχρεωμένος να επαναπροκηρύξει τη θέση ή μπορεί να πάει με απευθείας ανάθεση;Μήπως προσπαθεί απλά να μας εκφοβίσει;
Ο Διευθυντής θέλει να μας μοιράσει τις 17 ώρες αλλά μας πιέζει να αναλάβουμε και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (μισές μισές) κάτι που για εμάς είναι αδύνατο αφού εργαζόμαστε αλλού τα πρωινά.Μας είπε ότι πρέπει να βρούμε τρόπο να αναλάβουμε και τις πρωινές ώρες αλλιώς θα ξαναπροκηρύξει την ειδικότητα και εάν βρεθεί άνεργος λόγω ότι θέλει ανέργους για να συμπληρώσει το 30% θα μας διώξει εμάς και θα του δώσει 20 ώρες.Η ερώτησή μου είναι: Μπορεί να το κάνει; Μπορεί να μας διώξει ενώ μας έχει προσλάβει για να πάρει κάποιον που αυτή τη στιγμή είναι εκτός πίνακα; Ακόμα και αν αυτός έχει λιγότερα μόρια από εμάς;Μήπως προσπαθεί απλά να μας εκφοβίσει;
Το κρίσιμο ερώτημα είναι το εξής: Μπορεί ο Διευθυντής να βγάλει το 17ωρο σε τετραήμερο (χωρίς δηλαδή την Παρασκευή); Γιατί όλα είναι πιθανά, εκτός αν δε το επιτρέπει η "φύση" τους...
Με εμάς που εργαζόμαστε στο παιδειας στα ΙΕΚ λίγες ώρες τι θα γίνει; Είμαστε άνεργοι ή όχι;
Όταν λες την επόμενη μέρα πότε εννοείς όταν τελείωσει η άδεια λοχείας μου ή την αυριανή μέρα που θα έχω γεννήσει θα βγω απο το νοσοκομείο και θα πάω να υπογράψω τη σύμβαση μου
newteacher, νομιζω οτι ο διευθυντης ειναι δκαιος. Δεν προσπαθει να σας φοβησει, αλλά θελει κι αυτος να του βγει το προγραμμα. Δηλαδη, εσυ τι προτεινεις να κανει τις πρωινες ωρες της Παρασκευης?