0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί απλά ο ένας δεν έχει δουλειά και ο άλλος έχει. Και μη μου πει κανένας για επίπεδο μόρφωσης και διδασκαλίας από πλευράς των εκπαιδευτικών. Χρόνια στον ΟΑΕΔ γίνεται της Πόπης (να μην το πω κανονικά).
Καλημέρα σας. Είμαι Φυσικός και στους πίνακες των ΣΕΚ (και ΙΕΚ) είμαι δεύτερος στους ανέργους και συνολικά τέταρτος. Τηλέφωνο δεν έχω δεχθεί από κανέναν. Μήπως γνωρίζετε πού μπορώ να βρω πόσους παίρνουν στην ειδικότητά μου ή πρέπει να πάω στη δευτεροβάθμια να ρωτήσω; Σας ευχαριστώ.
Επανέρχομαι στο θέμα με το διευθυντή (?) από ΙΕΚ που μου τηλεφώνησε για ανάθεση 2 ωρών σε μάθημα. Με ρώτησε αποκλειστικά για αυτές τις 2 ώρες και μου ζητούσε να τον διαβεβαιώσω ότι το γνώριζα το αντικείμενο ή το είχα ξαναδιδάξει προκειμένου να μου κάνει ανάθεση. Σήμερα είδα από το συγκεκριμένο ΙΕΚ τους πίνακες ανάθεσης και έμεινα έκπληκτος καθώς βρήκα κάποιον που ήταν παρακάτω από εμένα στον πίνακα ιδιωτών να έχει πάρει 14 ώρες την εβδομάδα στο ίδιο ΠΕ που ήμουν κι εγώ.Αισθάνομαι ότι ο συγκεκριμένος διευιθυντής με εξαπάτησε αφού μου είχε αναφέρει αποκλειστικά αυτό το μάθημα και τις 2 ώρες την εβδομάδα απειλώντας με ότι αν δεν στείλω email ότι δεν αποδέχομαι, θα έχω συνέπειες.Τι προτείνετε να κάνω για το συγκεκριμένο θέμα?
Πληροφορηθηκα σημερα οτι διυθυντης ιεκ ανεφερε σε ωρομισθιους οτι φετος ισχυει το εξης. 20 ωρες συνολικα σε ολες τις δομες (ινεδιβιμ, οαεδ, τει, αει κλπ) και να τις υπερβεις εχεις ποινη για 2 χρονια
Συνάδελφοι, το Ηράκλειο Κρήτης έχει ανεβάσει στην διαύγεια τις προσλήψεις για ΕΠΑΣ και ΣΕΚ?...Δεν μπορώ να τα βρω