0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
άντε να αρχίσουν οι κυρώσεις μήπως και στρώσουν τα πράγματα. το έχουμε πουθενά γραμμένο??
παιδια καλησπερα στους ανεργους ισχυει το 20 ωρες σε σε ολες τις δομες (ινεδιβιμ, οαεδ, τει, αει κλπ)γνωριζει κανεις αν ισχυει το 6 ωρες σε ολες τις δομες για τους ιδιωτες...η για αυτους ειναι αλλλος θεος δηλαδη και ιδιωτης και 6 ωρες οαεδ και 10 ιεκ και 5 αλλου κτλ....που νομιζω ειναι αδικο για εμς που ειμαστε ανεργοι θα ηθελα αν καποιος το γνωριζει να μας πει.ευχαριστω πολυ...
Επανέρχομαι στο θέμα με το διευθυντή (?) από ΙΕΚ που μου τηλεφώνησε για ανάθεση 2 ωρών σε μάθημα. Με ρώτησε αποκλειστικά για αυτές τις 2 ώρες και μου ζητούσε να τον διαβεβαιώσω ότι το γνώριζα το αντικείμενο ή το είχα ξαναδιδάξει προκειμένου να μου κάνει ανάθεση. Σήμερα είδα από το συγκεκριμένο ΙΕΚ τους πίνακες ανάθεσης και έμεινα έκπληκτος καθώς βρήκα κάποιον που ήταν παρακάτω από εμένα στον πίνακα ιδιωτών να έχει πάρει 14 ώρες την εβδομάδα στο ίδιο ΠΕ που ήμουν κι εγώ.Αισθάνομαι ότι ο συγκεκριμένος διευιθυντής με εξαπάτησε αφού μου είχε αναφέρει αποκλειστικά αυτό το μάθημα και τις 2 ώρες την εβδομάδα απειλώντας με ότι αν δεν στείλω email ότι δεν αποδέχομαι, θα έχω συνέπειες.Τι προτείνετε να κάνω για το συγκεκριμένο θέμα?
Επίσης εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι στον πίνακα ανάθεσης ωρών στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο ιδιώτης που βρίσκεται παρακάτω από εμένα έχει πάρει 14 ώρες την εβδομάδα...Δηλαδή πολύ εκτός των 6 ωρών μέγιστο που αναφέρει η εγκύλιος. Θα ενημερώσω σχετικά με το θέμα καθώς ήδη βρίσκομαι στα τηλέφωνα για να το λύσω
6 ωρες ειναι μονο για ΙΕΚ ΟΑΕΔ και ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.Αδικο ειναι που παιρνει ο ανεργος 200 μορια, 30% ποσοστωση και μεχρι 20 ωρες. Κι αν φτασει και μπει καποιος εργαζομενος (των 500 ευρω), τοτε του λενε παρε μεχρι 6.Και στο κατω κατω εσυ ο ανεργος που θα παρεις τις 20 ωρες ΕΠΑΣ θα βγαζεις τα διπλασια απο εμενα τον ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ! Και με τι κοπο θα τα βγαζεις... Μαλλον θεος θα εισαι εσυ.
Καλημέρα σας. Είμαι Φυσικός και στους πίνακες των ΣΕΚ (και ΙΕΚ) είμαι δεύτερος στους ανέργους και συνολικά τέταρτος. Τηλέφωνο δεν έχω δεχθεί από κανέναν. Μήπως γνωρίζετε πού μπορώ να βρω πόσους παίρνουν στην ειδικότητά μου ή πρέπει να πάω στη δευτεροβάθμια να ρωτήσω; Σας ευχαριστώ.
Στη δικια μου ΕΠΑΣ εγιναν σημερα καποιες προσληψεις αλλα οχι σε ολους μας!!! Ο υπαλληλος που κανει τα χαρτια μας ειπε οτι δεν μπορουσε να μπει στο συστημα και να κανει προσληψη για ολους.. Ισχυει κατι τετοιο;;; Ή μας κοροιδευει;;