0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω δεν είναι σύμφωνο με το θέμα της συζήτησης αλλά δεν βρίσκω κ κάποιο για να κάνω την ερώτησή μου! Θα ήθελα να μάθω ,αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος όσον αφορά το μάθημα Λογιστικά Φύλλα στους Η/Υ είναι α' ανάθεση σε οικονομολόγο ΠΕ 09 β΄ανάθεση ως πρώτο έχει λογιστή ΠΕ18.03 και δεύτερο πληροφορικό ΠΕ 19.Στην περίπτωση που υπάρχουν κ οι 3 ειδικότητες κ πρέπει να είναι 2 άτομα στο μάθημα, πρέπει να γίνεται το μάθημα απά ΠΕ 09 και ΠΕ 18.03 ή ΠΕ 09 και ΠΕ 19.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !
lasid καλημερα μια ερωτηση να σου κανω. Ειμαι ωρομισθιος σε μια επας, εχω λιγες ωρες. Ειναι υποχρεωμενη η επας να με ασφαλισει απο πλευρας υγειας? Γιατι πηρα τηλεφωνο τωρα στο ικα και μου ειπαν οτι απαιτειται αφενος συγκεκριμενος κωδικος ενσημων και το κυριοτερο συγκεκριμενος αριθμος ενσημων. Και το παραδοξο ειναι οτι μου ειπε οτι αν δεν εργαζοσασταν απλα θα αρκουσε μια βεβαιωση διαγραφης απο το παλιο σας ταμειο.
Η ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ σου κολλάει ένσημο (κωδικός: 101) για κάθε μέρα εργασίας σου. Όταν συμπληρώσεις 50 ένσημα, το ΙΚΑ σου χορηγεί ασφαλιστική ικανότητα και έτσι θα έχεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!