0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο νομος της ΕΑΕ θα αργησει να ψηφιστει παει για Σεπτεμβρη ....
1oν: οτι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό 2ον: δηλαδη για να ανοιξουν οι πινακες , πρεπει να περιμενουμε ποτε να ληξει η μεταβατικη περιοδος που μπορει να ληξει μετα κα ι απο 3,4,5, κι εγω δεν ξέρω πόσα χρόνια και να γίνει ένας ΑΣΕΠ πού αλλοι λένε οτι θα γίνει το 2018,;λλοι το 20120 ..και άλλοι ...ποτε; ...για να αποκατασταθει μια ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΑΔΙΚΙΑ που έγινε αδικαιολογητα πριν 4 χρόνια θα πρεπει να περιμένουμε μια αιωνιότητα και μια μερα; και...3ον: αρχίζω να δίνω βάση σε λεγόμενα συνδικαλιστή που τον κορόιδευα στην αρχή , ότι το ξεκλειδωμα δεν παρεμποδίζεται απο καμία πολιτικη ηγεσια ,παρα μονο απο καποιους συνδικαλιστες και καποιους αναπληρωτες ιδιαιτερα εξ Αθηνων και θεσσαλονικης που αυτά τα 4 χρονια μαζευουν προσοντα (μαστερ, σεμιναρια πασης φυσεως) και τους ειναι ιδιατερα προσβάσιμα μιας και ζουνε σε αυτες τις δυα βασικα πόλεις , σε αντιθεση με τους αναπληρωτες κυριως της επαρχιας που πανε απο δω κι απ οεκει και που δεν μπορου ναντικειμενικα με την ιδια υκολια αν μαζεψουν προσοντα...αυτοι λοιπον μου ειπε ο συνδικαλιστης τοπικης ελμε, εχουν τις ακρες τους και πιεζου την εκαστοτε ηγεσια να μην ανοιξει τους πινακες ,εις βαρος των υπολοιπων συναδελφων τους, και απλα βαζουν μπροστα τον ευκολο εχθρό που ειναι το υπουργείο...και 4ον...ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ στην ταλαιπωρια ,ψυχικη και σωματικη που υφιστάμεθα ολοι εμεις οι υπολοιποι που γυρναμε σαν τους οικονομικους μεταναστες ανα την ελλαδα...λιγος σεβασμος...
Το θέμα δεν είναι τόσο αν θα ξεκλειδώσει ή όχι τους πίνακες, αλλά αν θα ξεκινήσει μαζικούς διορισμούς!!