0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι είδα και εγώ το σεμινάριο 400 ωρών Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ανοικτό Ιδρυμα Εκπαίδευσης. Είναι ιδωτικός φορέας... Σίγουρα αναγνωρίζεται;Πού μπορεί να το αξιοποιήσει κάποιος αυτό;Για πιστοποίηση ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων, τι επιμόρφωση πρέπει να έχει κάνει κάποιος αν δεν έχει μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων;
καλησπερα,ψαχνω να βρω σεμιναριο για να μπορεσω να δωσω εξετασεις,αλλα εχω τα εξης θεματα:1. πως θα ξερω οτι αναγνωριζεται το σεμιναριο απο τον ΕΟΠΠΕΠ? υπαρχει καποια λιστα?2.
Μπορείς να ψάχνεις σεμινάρια που διοργανώνονται από δημόσιους φορείς (π.χ. Πανεπιστήμια/ ΤΕΙ) και ακόμα καλύτερα να προσφέρουν την ένταξή σου σε κάποιο μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων. Οι τιμές είναι όντως τσιμπημένες και ποικίλλουν ανάλογα τις ώρες που προσφέρει το κάθε πρόγραμμα.
Το καλύτερο κατά την άποψη μου γίνεται από το ΚΕΚ Αναβάθμιση στη Θεσσαλονίκη. Το Πρόγραμμα δεν γίνεται μόνο σε πλατφόρμα αλλά έχει και τάξη όπου αντιμετωπίζεις πραγματικές συνθήκες κάτι που είναι απαραίτητο για τις μικροδιδασκαλίες.