0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν δε επιλεγεις τελικα, τα 35 ευρω τα επιστρεφουν?
Γεια σας και παλι!Αν γνωρίζει κάποιος, με το χαρτί για διδακτικη επάρκεια της ασπαιτε (εκπαικ), ένας πολιτικός μηχανικός, τι μαθηματα μπορεί να διδάξει ως καθηγητης? Γενικότερα, ανάλογα με το προπτυχιακό που έχει κάποιος, υπάρχει κάποιος πίνακας που να λεει τι μαθήματα έχει το δικαίωμα να διδάξει ως καθηγητης? Σαν δάσκαλος σε δημοτικό, εχει το δικαίωμα να διδάξει? ευχαριστω
από ότι διάβασα γίνεται ηλεκτρονική κλήρωση. σωστά; δεν τίθεται θέμα μορίων και σειρά κατάταξης;Ξέρει κανείς άλλες χρονιές για Αθήνα πόσες αιτήσεις γίνονται στο σύνολο; έτσι για να δω τι πιθανότητες υπάρχουν
Το αποδεικτικό της Εθνικής Τράπεζας για το παράβολο, δεν αναγράφει όνομα καταθέτη, ούτε η τράπεζα ρώτησε τη θειά μου (την οποία αγγάρεψα να κάνει την κατάθεση) για το ποιός είναι ο καταθέτης. Έτσι το αντίστοιχο πεδίο της απόδειξης κατάθεσης που πήρα είναι κενό. Φυσικά αναγράφεται το όνομά μου (εμένα που κάνω την αίτηση) στην αιτιολογία κατάθεσης.Μετά συμπληρώνοντας την αίτηση διαπίστωσα ότι εκεί ζητείται το όνομα του καταθέτη. Εκεί έβαλα το δικό μου όνομά μου. Είπα να μην γράψω ένα όνομα άσχετο που δεν φαίνεται πουθενά στο αποδεικτικό, και έβαλα το δικό μου (που φαίνεται στο αποδεικτικό στην αιτιολογία). Λέτε αν υπάρχει πρόβλημα; εξάλλου κανείς (ούτε η ίδια η τράπεζα) δεν μπορεί να ξέρει ποιός είναι ο κατθέτης αφού δεν ερωτήθηκε