0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν παραδωθούν αξιολόγήσεις; Όχι ότι θα βρεθούν πολλοί που θα έχουν τα κότσια να το κάνουν, πάλι θα κρυφτούν πίσω τους μαθητές..
Εγώ θα βάλω σε όλους 7 (κάτω από τη βάση) και αρνητικές αξιολογήσεις.Δεν γίνεται να δίνουμε απολυτήρια ισότιμα του γυμνασίου σε άτομα που αύριο μεθαύριο θα διοριστούν σε Υ.Ε. θέσεις χωρίς τουλάχιστον να έχουν παρακολουθήσει τον απαιτούμενο αριθμό ωρών. Αυτό είναι αδικία και σε βάρος αυτών που τελειώνουν κανονικό γυμνάσιο, το οποίο έχει παραπάνω απαιτήσεις!Και κακώς που δεν αντιδράσαμε και πριν 4 χρόνια που μας πήραν Μάιο και γενικά κάθε φορά που μας παίρνουν αργά και καθόμαστε και μοιράζουμε απλόχερα απολυτήρια... Οι εκπαιδευόμενοι άλλο που δεν θέλουν να χάνουν ώρες, το ίδιο και το ΙΝΕΔΙ
Νομίζω ότι κάτω απο 9.5 δεν μπορουμε να βαλουμε.
Εγώ θα βάλω σε όλους 7 (κάτω από τη βάση) και αρνητικές αξιολογήσεις.Δεν γίνεται να δίνουμε απολυτήρια ισότιμα του γυμνασίου σε άτομα που αύριο μεθαύριο θα διοριστούν σε Υ.Ε. θέσεις χωρίς τουλάχιστον να έχουν παρακολουθήσει τον απαιτούμενο αριθμό ωρών. Αυτό είναι αδικία και σε βάρος αυτών που τελειώνουν κανονικό γυμνάσιο, το οποίο έχει παραπάνω απαιτήσεις!
To mail της ομάδας έργου των ΣΔΕ καμία σχέση δεν έχει με τις ώρες που χάνουμε....για τα 800 ευρώ λέει και μας το έχει στείλει και το ΣΔΕ.....δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς κύριε ΓΘΣ αλλά τις ώρες κατά πάσα πιθανότητα θα τις πληρωθούμε όπως οι αναπληρωτές... Δεν μπορείς να έρχεσαι εδώ πέρα και να πετάς ψέματα για δήθεν ξεκάθαρη τοποθέτηση της ομάδας έργου..... αλήθεια....τι ζόρι άραγε τραβάς;;;;;
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%912%CE%9346%CE%A8%CE%96%CE%A3%CE%A0-%CE%99%CE%9A%CE%92?inline=true&fbclid=IwAR0mf9MxcJp81pFNysQkS2I7Qz8YarDzlDgqJetrUiS95_8glsKR4EzRKb4Καλοφάγωτα! Νοέμβριος-Δεκέμβριος-Ιανουάριος. Είναι μόνο οι πιστοποιημένοι με ΙΚΑ. Προφανώς τη Μεγάλη Δευτέρα η κατάθεση στους λογαριασμούς μας.
Νομίζω ότι ο ΓΘΣ έχει δίκιο, αν παραδοθούν οι αξιολογήσεις, ότι και να λένε δεν έχει σημασία. Μια χαρά παίρνουν απολυτήριο, απλά με χαμηλό βαθμόπου για μένα αυτό είναι κι αν είναι ανέντιμο κι ανήθικο για τον εκπαιδευόμενο. Εγώ μιλάω για μη παράδοση αξιολόγησης!
Μονο έτσι, μαζί σου & εγώ! Όμως, θα το κάνουμε όλοι?