0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά ρε παιδιά έχει πληρωθεί κανείς άλλος?? Πελ/σο, Αθήνα , Κρήτη ας πούμε?
Aπό Κρήτη όχι. Είχαν πρόβλημα με τις πληρωμές του άξονα 7. Πήρα την Τρίτη τηλέφωνο στο λογιστήριο και δεν είχαν περάσει καμία πληρωμή. Οπότε, μην περιμένεις άμεσα κάτι.
Και εδώ Θεσσαλονίκη τίποτα.Για τον συνάδερφο που ρώτησε: το ποσό στην Διαύγεια είναι τα μεικτά. Οπότε αφαιρείς 20% (ή 26%?) φόρο και βρίσκεις το ποσό που τελικά πήρες.Για αυτόν που ρώτησε αν αξίζει να δουλεύεις στα ΣΔΕ εξαιτίας του ΟΑΕΕ: η επιβάρυνση είναι 225 ευρώ το μήνα δηλαδή περίπου τα λεφτά που βγαίνουν από 4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα. Άρα για να αξίζει πρέπει να είναι τουλάχιστον 9 ώρες την εβδομάδα για να μένει στο χέρι ένα 300άρι περίπου. Και φυσικά να είσαι σε ΣΔΕ της πόλης σου για να μην υπάρχουν μακρινές μετακινήσεις.Αν είσαι σε ΣΔΕ εκτός πόλεως τότε τουλάχιστον 12 ώρες.
Καλημερα!Επειδη ειμαι λιγο μπερδεμενη και δεν εχω ξαναδουλεψει στα ΣΔΕ,φανταζομαι το πρωτο βημα ειναι να παρω τη συμβαση στα χερια μου..και μετα εφορια κ ΟΑΕΕ σωστα?Δεν ξερω αν πρεπει να ενταχθω κατευθειαν στον ΟΑΕΕ βεβαια και αν μου πουνε εκπροθεσμα απο το ΙΝΕΔΙ