0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
15,5% μέχρι τον Μάιο και 16% για τον Ιούνιο είναι οι κρατήσεις του ΙΚΑ. Μετά στο καθαρό ποσό που βγαίνει υπάρχει και η παρακράτηση φόρου (κάπου 22%).
Καλησπέρα σας, ξέρει κανείς πότε τελικά θα πληρωθούμε αυτά τα λίγα που μένουν από τις κρατήσεις χρήματα;
Πήρα στο Ινεδιβιμ και μου είπαν οτι υπάρχει ένα (ακομη) κόλλημα για την πληρωμή, στην Ενιαία Αρχή πληρωμών αυτή τη φορά. Μου είπαν να ξαναπάρω Παρασκευή που θα έχουν νεότερα, ούτε αυτή την εβδομάδα οπότε..
Το θέμα με την ενιαία αρχή πληρωμών είναι γνωστό εδώ και δύο εβδομάδες και έχει συζητηθεί εκτενώς στο σύλλογο.Σήμερα το προεδρείο του συλλόγου έχει συνάντηση στην Αθήνα με το ΙΝΕΔΙ
Δυστυχώς το θέμα με τις πληρωμές είναι κάθε χρόνο γνωστό. Δεν είναι η Ενιαία Αρχή πληρωμών. Είναι η μη σωστή διαχείριση των χρημάτων που πάντα ψάχνουν να βουλώσουν τρύπες τη τελευταία στιγμή. Απλά πριν φύγει το έτος θα πρέπει να πληρώσουν. Άρα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πληρώουν έστω και 31/12.
συνάδελφοι καλησπέρα και από εμένα, έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με τις πληρωμές??Μπήκε και ο Δεκέμβρης .. άντε καλό μας μήνα!!!