0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ίδιο ομως δεν γίνεται και με τις αιτησεις αναπληρωτων (και εδω δεν μιλαμε για 18χρονα) ή με τις αιτησεις για την συμμετοχη σε διαγωνισμο ΑΣΕΠ ? και γενικα καθε διεκπεραίωση με το δημόσιο (- πλην των φορολογικων δηλωσεων)Θα συμωνήσω πως θα μπορουσαν ολα αυτα να γινουν απο το σπιτι. Ομως, για λογους "ασφαλειας" επειδη θα πρεπει να μπει και υπογραφή του ενδιαφερόμενου, δεν το κανουν.Επισης, υπαρχει η περιπτωση μη διασφαλισης του κωδικου του υποψηφιου απο αλλο ατομο με τροπο κοκόβουλο ή και αστείου
1. Το ίδιο ομως δεν γίνεται και με τις αιτησεις αναπληρωτων (και εδω δεν μιλαμε για 18χρονα) ή με τις αιτησεις για την συμμετοχη σε διαγωνισμο ΑΣΕΠ ? και γενικα καθε διεκπεραίωση με το δημόσιο (- πλην των φορολογικων δηλωσεων)Θα συμωνήσω πως θα μπορουσαν ολα αυτα να γινουν απο το σπιτι. 2. Ομως, για λογους "ασφαλειας" επειδη θα πρεπει να μπει και υπογραφή του ενδιαφερόμενου, δεν το κανουν.3. Επισης, υπαρχει η περιπτωση μη διασφαλισης του κωδικου του υποψηφιου απο αλλο ατομο με τροπο κοκόβουλο ή και αστείου
εξετάστε πρώτα αν αυτοί οι άνθρωποι επηρεάζονται, αν είναι από μακριά, και μετά να τους κατηγορείται ότι είναι τιμητές του συστήματος...Το ότι το Υπουργείο παρατείνει το διδακτικό έτος μέχρι τότε αφού έχει συμβουλευτεί τους Νομικούς του το θεωρούμε ότι δεν ισχύει?Ωραία λοιπόν βγείτε αύριο με τα ονόματα σας και πείτε επώνυμα ότι εγώ λέω να σηκωθείτε να φύγετε από τα σχολεία στις 30/6 και αναλαμβάνω ότι δεν θα έχετε καμία επίπτωση.Το κάνετε?
ΥΓ. @saporeΓια το τελευταίο μήνυμα αφορά κάποιους που είπα δεν θα ασχοληθώ μαζί τους... ανήκεις σε αυτούς; Λάστιχο είμαι από τότε που διορίστηκα αλλά και σαν αναπληρωτής και ωρομίσθιος... λες ναμην σε καταλαβαίνω; αλλά τι να κάνω; να πω σε όλους αντιδράστε όπως μας έλεγαν κάποιοι στην επιστράτευση και ήταν οι πρώτοι που πήγαν να εργαστούν μην χάσουν την δουλειά και βγουν στη σέντρα??? Το θέμα λοιπόν είναι ότιδεν συμφωνώ με το Υπουργείο αλλά όταν μιλάω δημόσια και ανώνυμα δεν παίρνω ανθρώπους στο λαιμό μου (δεν λέω ότι τους παίρνεις εσύ).
Γιατι εχω μια αισθηση, οτι σε ενα ποσοστο, αυτη η παραταση ειναι και εκ του πονηρου....Σου λεει, αυτοι θα αντιδρασουν, θα το κανουν θεμα, θα τους κραξουν τα καναλια (ως γνωστον)..... ευκαιρια να παγιοποιησω ληξη διδακτικου 10/7 για να μην υπαρχουν τετοια φαινομενα....εχοντας και την κοινωνια (3 μηνες διακοπες) μαζι μου......
Αν δούμε ποιος το έχει στοιχειώσει το φετινό διδακτικό έτος δεν είναι αίσθηση αυτό που λες... είναι βεβαιότητα.Τον τωρινό πάλι τον περιμένω με ανοικτές αγκάλες να κάνει τις μ...ς του.... ήδη τον έχω στην μπούκα γιατί έγινε το σκλαβάκι του Γκλάβα...Τώρα το για αυτοί θα αντιδράσουν... αν εννοείς αυτούς που δεν ασχολούμαι ακόμα περιμένω την σούπερ ντούπερ αντίδραση τους... εγώ έθιξα 4 σημεία παραπάνω με τις λίγες γνώσεις που έχω και χωρίς πληροφορία εκ των έσω... αυτοί ούτε μια ανακοινωση να πουν τι θα κάνουμε... κατά τα άλλα ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ... και το κλείνω εδώ...