0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λογικά, αφού δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο (ότι οι αποσπασμένοι παραμένουν στο πυσδε απόσπασης) επιστρέφουν στην οργανική στις 30/6, όπως αναφέρει και η απόφαση της απόσπασης. Εξ άλλου αυτό που απομένει στα ΓΕΛ είναι η έκδοση αποτελεσμάτων για τις πανελλήνιες και τα απολυτήρια της Γ΄Λυκείου. Αυτά μπορεί να τα κάνει ο σύλλογος χωρίς την απαραίτητη παρουσία των αποσπασμένων.
έχω μια απορία. Όσοι είναι αποσπασμένοι και εργάζονται σε Λύκειο θα δουλεύουν ως τις 4/7, όπως φαίνεται. Στο πρακτικό που θα γραφεί στις 30 Ιουνίου στο σχολείο της οργανικής τους πρέπει να γραφεί κάτι για αυτούς; Πιθανώς ότι είναι απόντες δικαιολογημένα λόγω αυτής της Υ.Α,; ή κάτι άλλο;
Δείτε αυτό: http://dide.koz.sch.gr/cms/index.php/the-news/2009-03-17-09-24-08/534-analipsi-ypiresias-kai-therines-ypiresies-ekpaideftikon-tis-dieythynsis-tou-d-thmias-ekp-sis-kozanis ΘΕΜΑ «Ανάληψη υπηρεσίας και θερινές υπηρεσίες εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης του Δ/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης». Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς της Δ/νσης
Το χαρτί της απόσπασης λέει: "μέχρι την λήξη του διδακτικού έτους", όχι "μέχρι 30/06" Πήρε σήμερα μια συνάδελφος στο υπουργείο και το επιβεβαίωσαν αυτό.Καθόμαστε δηλαδή στο σχολείο απόσπασης μέχρι 03/07 (εφ'όσον είναι Λύκειο) και στις 04/07 στέλνουμε την υπεύθυνη δήλωση με φαξ.
Τι εννοει ο ποιητης?οσοι δηλαδη ειναι αποσπασμενοι στον τοπο κατοικιας τους πρεπει να ξενιτευθουν παλι κατακαλοκαιρο?
Eμένα με έχουν αποσπάσει για τις ανάγκες της υπηρεσίας και χωρίς αίτησή μου σε λύκειο διπλανής πόλης (έχω οργανική σε λύκειο και με έστελναν με διάθεση από το λύκειο απόσπασης στην οργανική μου για 6 ώρες). Τους ρωτάω πού παρουσιάζομαι τη Δευτέρα και τα 2 λύκεια ισχυρίζονται το καθένα σε αυτό. Λογικά, όμως, στην οργανική πρέπι να πάω μόνο την τελευταία μέρα, αφού οι αποσπάσεις λήγουν με τη λήξη του διδακτικού έτους κι αυτό παρατείνεται.. Λέω?