0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eμιλυ καλησπέρα ειναι πολυ περισσοτερα τα κενα αν λαβεις υποψη σου ότι οι αναπληρωτες καλυπτουν και οργανικα κενα οποτε αν θες να εχεις πληρη εικονα πρεπει να προσθεσεις οργανικα και λειτουργικα κενα σε καθε νομο -αφου αυτοι που συνταξιοδοτουνται δεν αντικαθίστανται τα τελευταια χρόνια απο νεους διορισθέντες, αλλα απο αναπληρωτεςχοντρικα για τον κλαδο μας αν σκεφτεις οτι περυσι χρειαστηκε περιπου 1400 αναπληρωτες και φετος συνταξιοδοτουνται άλλες 300 συναδελφοι περιπου, υπολογισε επομένως, ότι για να λειτουργησουν τα νηπιαγωγεια στα περισυνα επίπεδα απο αποψη πληθους (όχι επάρκειας!) προσωπικου πρέπει φετος να παρει περιπου 1700 αναπληρωτριεςαν καταλαβα καλα τι εννοεις
να ρωτήσω κάτι, να ψηφιστεί η μοριοδότηση των δισπρόσιτων εμας τους αναπληρωτές που και πως θα μας βοηθήσει-ωφελήσει;
Θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τη συγκεκριμένη μοριοδότηση αφού διοριστούμε μόνιμες....φέξε Μάη μου..
κοριτσια καλησπερα.Με αριθμηση στον πινακα περιπου 2500 εχω καθολου ελπιδες για φετος ή να κοιταξω κατι αλλο λετε??
Και οχι μονο....Αν ανοίξουν οι πίνακες των αναπληρωτών διπλασιάζονται οι μήνες προϋπηρεσίας......
Εισαι σίγουρη;γιατι σε ανάρτηση ο Μπράτης είχε γράψει οτι θα προσμετρηθει ο διπλασιασμός όταν διοριστούμε,μήπως δεν κατάλαβα σωστά;
Σωστα κατάλαβες.Αυτο ειναι το πρώτο σκέλος.Ο διπλασιασμός στα μόρια που παίρνεις απο τη σχολική μονάδα που υπηρετείς υπολογίζονται μόνο όταν διοριστεί σωστα μόνιμος/η.Ως αναπληρωτής/τρία όμως στους πίνακες προϋπηρεσίας,αν αυτοί ανοίξουν,διπλασιάζονται οι μήνες.Αν π.χ. υπηρετήσεις σε δυσπρόσιτο 9 μήνες στους πίνακες προϋπηρεσίας θα εμφανιζονται 18!
Η τροπολογία κατατέθηκε τελικά για να ξέρουμε τι λέει; Ο Μπράτης γράφει: Δεν θα βγει σήμερα η εγκύκλιος για τη συμπληρωματική δήλωση των αναπληρωτών,λόγω νομικού προβλήματος.Αυτή την ενημέρωση είχα πριν λίγο.Το πιθανότερο αύριο ή τη Δευτέρα.Όπως πάντα όλα την τελευταία στιγμή.Και η προσωπική μου άποψη είναι ότι αποκλείεται να ανοίξουν οι πίνακες μέσα σε 5 εργάσιμες.
2 Απορίες:1. Εγώ που στην πρώτη αίτηση δήλωσα περιοχές όπου δεν περιλαμβάνονται δυσπρόσιτα σχολεία,μπορώ στη συμπληρωματική να δηλώσω τα δυσπρόσιτα σχολεία ή είναι αναγκαίο να εντάσσονται στις περιοχές που έχω ήδη δηλώσει ;2. Αν προσληφθώ ως αναπληρώτρια και διενεργηθεί ασεπ κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχω δικαίωμα να δώσω ενώ θα βρίσκομαι ως αναπληρώτρια παράλληλα σε κάποιο σχολείο;