0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επίσης ρώτησα γνωστό αιρετό αν έχουμε ανακατατάξεις στον πίνακα την τετάρτη και μου είπε και αυτός πως δεν νομίζει να συμβεί γιατί δεν υπάρχει χρόνος. επίσης και από άλλες πηγες.. άκουσα το ίδιο και πως δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να ανοίξουν οι πινακες, και είναι άλλωστε και παράνομο σύμφωνα με το νόμο και πως σίγουρα δεν προλαβαίνει να αλλάξει το νόμο ή να ψηφίσει άλλο. επίσης ο νόμος αναφέρει πως ο κάθε υπουργός μπορεί να παρατείνει την περίοδο διεξαγωγής του ασεπ. άρα λοιπόν? δεν έχει νόημα αυτό που λέει. μάλλον θέλει να δείχνει αρεστός σε όλους και απλά θα μας γλυκάνει με τις πολλές προσλήψεις και μετά θα ασχολούμαστε με τη μετακόμιση... και του χρόνου πάλι...
αληθεια δεν ξέρω ποια απο ολες τις πλευρές είναι η δίκαιη... αλλα δεν νομιζω ότι μια ανακαταταξη που απλα μας τιμωρει ειναι δικαιη... άλλωστε ολοι οσοι φυγατε μακρυά από τα σπίτια σας ουσιαστικά διορισμό θέλετε... έτσι δεν είναι? τα μόρια αυτά δεν θα φέρουν διορισμό αλλά θα τιμωρήσουν εμάς που βαδίζαμε με βάση ένα καθεστώς που ισχύει. ο κύριος λοβέρδος αφού μπορεί να βρει 10000 πιστώσεις για μονίμους ας διορίσει όσους είναι στις λίστες χρόνια και ας τιμωρήσει εμας που μείναμε πίσω σε μόρια με αναπλήρωση.. όχι όμως να μας αφανίσει με μια απόφαση. έχω δώσει και εγώ δύο φορές ασεπ με όλες τις θυσίες που ξέρουμε όλοι. τέλος πάντων ας μην γκρινιάζω. θέλω να πιστέυω πως δεν θα μας κάνει άνω κάτω μια βδομαδα πριν... να ξέρω να παραιτηθώ τελικά από τη δουλειά μου ή όχι βρε παιδια?
Συγνώμη georgia-georgia, καταλαβαίνω αυτό που λες και είναι λογικό. Όμως, ήταν γνωστό ότι θα προσμετρηθεί η προϋπηρεσία όσων δουλέψουν αναπληρωτές το 2010-2012 όταν γίνει ο ΑΣΕΠ. Επομένως σίγουρα αυτοί που πήγαν αναπληρωτές αυτά τα χρόνια θα είχαν κάτι παραπάνω σε μόρια από αυτούς που δεν πήγαν. Θα έπρεπε να γράψει κανείς πολύ καλά για να διατηρήσει αν μη τι άλλο τη θέση του. Σωστά? Δεν είπε κανείς ότι θα χαθούν αυτά τα μόρια για πάντα. Επομένως εν γνώση σου έκανες την επιλογή να μην δηλώσεις αναπληρώτρια τα χρόνια αυτά και ήταν λογικό να πράξεις έτσι σύμφωνα με τις συνθήκες που είχες.Επίσης εγώ δε μιλάω για διορισμό, μιλάω για τον πίνακα αναληρωτών. Αν είναι να ανοίξουν οι πίνακες ας ανοίξουν σωστά. Όχι μισές δουλειές. Κι εγώ που στα λέω δεν είμαι σίγουρη ότι με συμφέρει, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό, γιατί απ'όσο θυμάμαι ποτέ κανείς δεν είπε ότι θα χαθούν για πάντα αυτά τα μόρια. Αν το έλεγε, τότε αλλάζει το πράγμα. ;-)
"Αλλά από κει και πέρα σας συμβουλεύω να μην πολυσκοτίζεστε με το τι λέει ο Λοβέρδος, γιατί είναι ανακατωσούρας και σουπιά!"ζωγράφισες Demetroula χχαχααχαχαχχαχαχα
συγγνωμη demetroula αλλα το proficiency και οι Η/Υ μετρανε στους αναπληρωτες???προς το παρον νομιζω πως οχι αλλα μιλας για αργοτερα (μετα το ξεκλειδωμα)???ρωταω γιατι δεν το ειχα ξαναδιαβασει.παντως παιδια οπως και χει ο κυριος υπουργος ξερει να πεταει βομβες και να μας περιπαιζει μια χαρα.εγω προσωπικα θεωρω ολα αυτα που λεει μπαρουφες, ολο λογια ειναι απο πραξεις τιποτα.το μονο που πιστευω οτι μπορει να γινει ειναι ο ασεπ και αυτο οχι επειδη τον επιασε η ευαισθησια του για το δημοσιο σχολειο αλλα γιατι ο μονιμος κοστιζει πολυ λιγοτερο απο τους αναπληρωτες!και επισης ας μην ξεχναμε οτι απο του χρονου δεν θα μπορει πλεον να πληρωνει αναπληρωτες μεσω εσπα.
Effie η μοριοδότηση στον πίνακα αναπληρωτών με το παρόν καθεστώς (1 μόριο ανά μήνα) δεν έχει την ίδια βαρύτητα με το 0,1 μόριο ανά μήνα (ή 0,15, 0,2, κ.ο.κ.) που θα ισχύει μετά τον ΑΣΕΠ.Ένα απλό παράδειγμα: Αν γράψεις 85% στον ΑΣΕΠ και έχεις 24 μήνες προϋπηρεσίαΜε τον ισχύοντα νόμο: έχεις 30 μόρια από τον ΑΣΕΠ+24 μόρια προϋπηρεσίας =54 μόρια στον πίνακα αναπληρωτών.Με το νέο νόμο Διαμαντοπούλου: έχεις 30 μόρια από τον ΑΣΕΠ + 24 μήνες x 0,30 ανά μήνα= 30+7,2=37,2+άλλα προσόντα που μπορείς να έχεις (π.χ. αγγλικά, κ.λπ.)δίκαι έχεις DEMETROULA, απαξιώνεται η προϋπηρεσια μας! τα νούμερα όμως είναι μικρότερα απ' ότι γράφεις. 24 μήνες=3,6 μόρια, 60 μήνες= 16,8 μόρια