0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μίλησα το πρωί με το υπουργείο, δεν έχουν υπόψιν τους κάτι για προσλήψεις τεχνικών ειδικοτήτων μου είπαν.Ας πάρει και κανείς άλλος τηλέφωνο για να δούμε τι γίνεται.Μ' αρέσει που κάθε Τετάρτη θα γίνονταν προσλήψεις (λόγια του υπουργού μας).Επικοινωνιακά τεχνάσματα και τίποτε άλλο
Συνάδελφε alpennas ακριβώς έτσι , όλο λόγια ο άσχετος λοβ ... καθε τετάρτη προσλήψεις , μέχρι τέλος σεπτεμβρίου τα κενά θα έχουν καλυφθεί και τα βιβλία στους μαθητές απο την αρχή της χρονιάς Ακόμα περιμένουμε κάποια βιβλία στο σχολείο που είμαι και δεν μιλάει κανείς !!!Προς τους συναδέλφους των τεχνικών ειδικοτήτων : φυσικά και υπάρχουν ακόμα αρκετά κενά στις τεχνικές ειδικότητες ( κυκλάδες ) , όσο και να τα μαγειρευουν με τις β αναθέσεις και τις υπερωρίες που παίρνουν κάποιοι μόνιμοι και αναπληρωτές !!!!τώρα που έχουν καλύψει τα πανελλάδικως εξεταζόμενα κινούνται με τους γνωστούς ρυθμούς του υπουργείου , δυστυχώς !
όπα, μπορούν να πάρουν υπερωρίες και οι αναπληρωτές? ? ? καλά, για τους μόνιμους το έχω δει. . . . . .αυτό με το κάθε τετάρτη, ακόμα γελάω απο τότε που το διάβασα.... έχουμε καιρό μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη (8 Απριλίου 2015 ) ! ! !
To βιβλίο επιλογής
Με τα καινούρια τμήματα που δημιουργήθηκαν στα ΕΠΑΛ δεν θα έπρεπε φέτος να πάρει πολλούς αναπληρωτές?Στην μηχανολογία προστέθηκαν δια νόμου γύρω στα 200 νέα τμήματα σ όλη την Ελλάδα.
Ειδικά για μηχανόλογους υπάρχει μεγάλη αυξηση ωρών και τμημάτων, αλλά μην ξεχνάς οτι απορροφήθηκαν πολλοί συνάδελφοι απο επάς που έκλεισαν , πολλές ώρες γέμισαν με την αυξηση ωραρίου όλων και με β αναθέσεις .
Καλημέρα συνάδελφοι! Την Παρασκευή θα κάνει φάση στη Δευτεροβάθμια. Έχετε ακούσει κάτι και εσείς: