0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλάμε για μια απόφαση έκτρωμα. Είναι κοινό μυστικό ότι: α) κάποιοι σύμβουλοι στο υπουργείο προσπαθούν να προωθήσουν "ημέτερους", β) να αποκαταστήσουν - δήθεν - τους απόφοιτους των τμημάτων ειδικής αγωγής (ελληνική πατέντα) και έτσι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά (Δευτεροβάθμια - ΑμΕΑ), γ) Μια απόφαση που εκτός από κατάπτηστη είναι και παράνομη αφού δεν συμβαδίζει με κανένα ψηφισμένο Νόμο, δ) Μία απόφαση η προχειρότητα της οποίας είναι ακόμη μια ντροπή για την ελληνική νομοθεσία και το πολιτικό σύστημαΟ ΣΑΚΕΑ πρέπει σύντομα να ενεργήσει για το παράνομο της εκδοθείσας απόφασης και έπειτα να ενώσει τα μέλη του με την απαίτηση για σαφή διαχωρισμό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας. Αν θέλει η πολιτεία ας ιδρύσει Ειδικό Φιλολογικό, Μαθηματικό, Φυσικό κλπ. (μία πατέντα παραπάνω)Όλα αυτά τα λέει ένας Καθηγητής Δευτεροβάθμιας που έκανε στην Αγγλία ΜΔΕ Ειδικής Αγωγής, δούλεψε φέτος πρώτη χρονιά και με το "νέο σύστημα" που θα αλλάξει σε πέντε χρόνια ξανά, καταβαραθρώνεται 200 θέσεις χαμηλότερα.
φίλτατε με το προηγούμενο καθεστώς και εσύ προσπέρασες τουλάχιστον 200 άτομα με ήδη εργάζονταν και έβγαλες και έναν νοκ άουτ.........
Δεν ξεγέλασα κανένα, δεν έκανα κάτι που δεν συμβάδιζε με το Νόμο.Το κακό είναι ότι σχεδιάζω (δυστυχώς) τη ζωή μου με βάση την υπάρχουσα νομοθεσία (που να 'ξερα ότι η νομοθεσία στην Ελλάδα αλλάζει κάθε 5 χρόνια στην καλύτερη και όχι με σκοπό την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και με τρόπο που δεν συμβαδίζει με τις άλλες χώρες της Ε.Ε. και...)Καλά Παναγιά αύριο και καλά μυαλά σε όλους μας...
Δεν γνωρίζω να ψηφίστηκε κάποιος Νόμος πέρυσι τον Αύγουστο για την Ε.Ε. μέσω του οποίου να κατοχυρώνονται τα νέα κριτήρια πρόσληψης;;;;
γ) Μια απόφαση που εκτός από κατάπτηστη είναι και παράνομη αφού δεν συμβαδίζει με κανένα ψηφισμένο Νόμο,Εδω που τα λεμε παρανομη δεν τη λες..να προσεχουμε τι γραφουμε, ο νομος εχει ψηφιστει περυσι τον Αυγουστο και δινει το δικαιωμα στον υπουργο με αποφαση υστερα απο εισηγηση της διευθυνσης ειδικης αγωγης να αποφασιζει τον τροπο προσληψης.......
Eva εχεις δικιο απλα δεν εχω τα αρχεια μου μαζι μου και πρεπει να ψαχνω ομως Νομος 4186 17 Σεπτεμβριου 2013 Αρθρο 28 2.α. Τα ισχύοντα στη Γενική Εκπαίδευση για τις προ−σλήψεις, τους διορισμούς, τις μεταθέσεις, τις αποσπά−σεις και τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιαςκαι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και για τουςτομείς, τις ειδικότητες, τους κλάδους τις αναθέσεις μα−θημάτων, τους υπεύθυνους εργαστηρίων, την πρακτικήάσκηση, τους σχολικούς συνεταιρισμούς, τα προγράμ−ματα σπουδών και τα ωρολόγια προγράμματα στηνΤεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση, ισχύουν από τηδημοσίευση του παρόντος νόμου και για την Ειδική Αγω−γή. Επιμέρους διαφοροποιήσεις όλων των παραπάνω,λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών στην Ειδική Αγωγή, θακαθορίζονται με υπουργικές αποφάσεις που θα εκδίδονται κατόπιν εισήγησης της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγήςτου Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.*Για τα δυσπροσιτα δεν ειμαι βεβαιος θελει ψαξιμο ...