0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
νομίζω οι δάσκαλοι τέλειωσαν
Φυσικά η δουλειά σε ένα καλό ιδιωτικό, που σέβεται τους εργαζόμενους και τους μαθητές του, είναι σίγουρα μεγάλο "σχολείο", που σου μαθαίνει πολλά πράγματα, που δε θα σου πουν ποτέ στο Πανεπιστήμιο κ ίσως γι' αυτήν την εμπειρία να αξίζει να δουλέψεις όσο είσαι ακόμη νέος-α κ σίγουρα δε θέλεις να κάθεσαι.
Εγω με σειρα 1650++ εχω κανει τα χαρτια μου και γιαυτο το προγραμμα voucher 25-29 στο οποιο εμπιπτουν πολλα ιδιιωτικα εκπαιδευτηρια.
Εννοείς πως αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να κάνεις σωστά το επάγγελμά σου, να είσαι ενημερωμένος για όλες τις σύγχρονες διδακτικές μεθοδους και να τις εφαρμόζεις στην πράξη, να κάνεις εξατομικευμένες διδασκαλίες, αξιολογήσεις μαθητών +όλα αυτά που ανέφερες παραπάνω. Το καλό ιδιωτικό σχολείο που έχει τέτοιες απαιτήσεις από σένα, πρέπει να σε σέβεται πληρώνοντας σε ένα σεβαστό ποσό, παραπάνω από όσα πέρνει ο αναπληρωτής του δημοσίου +να σέβεται το εργασιακό σου ωράριο. Πλέον έχουν πέσει τόσο οι μισθοί στην ιδιωτική εκπαίδευση που είναι δυσανάλογοι με την προσφορά των εκπαιδευτικών. Το μόνο θετικό είναι ότι συνήθως δουλεύεις στον τόπο σου, αντι να οργώνεις την Ελλάδα σαν αναπληρωτής.@Φέτος είναι σχεδόν σίγουρο πως θα προσληφθείς. Το καλύτερο σενάριο είναι να πάρουν μέχρι το 2500 του μηδενικής. Άρα θα σε συμβούλευα να φύγεις αναπληρωτής/ρια για να μαζέψεις και μόρια προϋπηρεσίας για τον επερχόμενο ΑΣΕΠ.
Πω πω αφού αυτό είναι το 666ο μήνυμά σου, λές να είναι προφητικό;;; "Τελειώσαμε" οι δάσκαλοι!!!