0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποιες φορές κερδίζεις θέσεις, άλλες χάνεις. Φεύγει από κανένας. Μικρή διαφορά συνήθως αλλά υπάρχει. Εγώ ξεκίνησα από 1004 πριν 4 χρόνια και είμαι 987 ή κάπου εκεί, δε θυμάμαι καλά. Φέτος κέρδισα 6 ολόκληρες θέσεις ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη ανανέωση.
"ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ." Από σχόλιο στο group της ΔΟΕ στο facebook 3 ώρες πριν...
Ας ελπίσουμε ότι ισχύει...
Εγω δύο θέσεις...μ'εφαγες...χαχαχαχα
Έγκυρο ή όχι δεν ξέρω αν είναι, αλλά αυτός που το έγραψε είναι ο ίδιος που έγραψε κι αυτό..."ΑΠΟ 18:00 ΕΩΣ 20:00 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΕΡΙΠΟΥ 800 ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΜΗ 500-550 ΚΑΙ 250-300 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΕΣΠΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 180. Η ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΥΣ 80- 90 (45 ΚΡ +15 ΕΣΠΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ). ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΤΕΤΑΡΤΗ Γ΄ΦΑΣΗ."
Εντάξει, μιλάμε ότι κάνουμε εντύπωση, έτσι;;
για τις προσλήψεις μας κανένα απολύτως , κάτι διάβασα, ότι όσοι ευτυχήσουν να διδάξουν σε δυσπρόσιτο φέτος ,θα κάνουν μάθημα κάτι Σάββατα, για να φεύγουν πιο νωρίς - πριν το κλείσιμο των διακοπών των Χριστουγέννων .".....Στο Αγαθονήσι πέρσι δεν υπήρχε δάσκαλος, ............... Λέω στους τηλεθεατές ότι μου παραπονέθηκαν οι καθηγητές και οι δάσκαλοι ότι "τους κρατάμε στα σχολεία μέχρι 23 Δεκεμβρίου, σε αυτές τις περιοχές και δεν προλαβαίνουν να κάνουν Χριστούγεννα στο σπίτι τους". Το αλλάξαμε αυτό, θα φεύγουν δυο μέρες νωρίτερα κάνοντας μάθημα το Σάββατο. Κάνουμε ότι μπορούμε λοιπόν."...