0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Φοβάμαι πως θα είμαστε λιγότεροι από 200...
Πάντως είναι πλέον πολυτέλεια να έχει ένα σχολείο δάσκαλο για τμήμα ένταξης ή τάξη υποδοχής, έτσι μας λένε.
Αύριο θα σταλούν από τις Δνσεις ΠΕ και ΔΕ τα κενά στο υπουργείο και την Παρασκευή και τη Δευτέρα θα γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών ΠΕ κσι ΔΕ.Οι αριθμοί ανά ειδικότητα θα καθορισθούν αύριο.Μπράτης.
http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article/177659/pos-katanemontai-oi-proslhpseis-ton-anaplhroton.htmlΣτον παραπάνω σύνδεσμο γίνεται αναφορά στην κατανομή των 2000-2500 πιστώσεων.Βέβαια οι 400 πιστώσεις ΕΣΠΑ για μουσικά σχολεία έγιναν 360: http://www.esos.gr/arthra/defterovathmia-ekpaidefsi/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/proslhceis-tvn-ekpaideytikvn-sta-moysika-sxoleia-ths-deyterobaumias-ekpaideyshsΈτσι, αν και οι εκτιμήσεις είναι για ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ: 100 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΠΕ60-70: 200 ΕΣΠΑΙΣΩΣ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ 2500 ΚΑΙ ΟΧΙ 2000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ.
Αυτής της άποψης είμαι και εγώ. Σε σχολεία γενικής ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ από τον πίνακα γενικής....ΣΩΣΤΟ και λογικό Αλλά δεν βλέπω να ενδιφέρονται και πολλοί να το πετύχουμε. Έχουμε και τους άλλους που φωνάζουν με μεταπτυχιακά κτλ.
κανέα νέο, μπράτης?
ναι αμε!!! "Ενόψει των εκλογών που θα γίνουν στις 5 του Νοέμβρη για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια,σας ενημερώνω πως κατέθεσα σήμερα την υποψηφιότητά μου για το ΚΥΣΠΕ."!!!! Μπρατης! αντε να τρεξουμε να τον ψηφισουμε
Σορρυ κιολας ρε παιδια και εγω ΠΕ70 αλλά δεν συμφωνω. Επειδη ειναι τα τμηματα ενταξης στο γενικο σχολειο τι παει να πει...πολλες φορες εχουν "βαρια" περιστατικα που ενας δασκαλος γενικης δεν εχει τις γνωσεις να αντιμετωπισει...δηλ και οι ΠΕ71 μονο για τα ειδικα ειναι;Εδω πλεον μιλαμε για ουσιαστικη ενταξη και συνεργασια δασκαλου γενικης και ειδικου παιδαγωγου οχι να τα ακυρώσουμε ολα...κ ασε που αυτο που ισχυει οσοι ΠΕ70 εχουν 10 μηνες προυπηρεσια στην παραλληλη μπορουν να μπουν στους πινακες ειδικης ειναι απλα απαραδεκτο!