0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Γιασεμάκι Και ποιός μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα δουλέψει φέτος; Από ότι φαίνεται μέχρι το 1000 του μηδενικής έχουν πάρει όλους όσους έβαλαν κουτάκι. Άρα οι 850 περίπου που απομένουν έχουν δηλώσει συγκεκριμένες περιοχές(όπως κι εγώ). Το υπουργείο έχει καλύψει μέχρι στιγμής μόνο τα 2/3 των ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ κενών και συμπεριφέρεται λες και έχει καλύψει το 90%! Κενά υπάρχουν πολλά ακόμα σ' όλη την Ελλάδα σημασία έχει όμως το αν και πότε θα τα καλύψει. Ειδικά με αυτές τις 1000 εφεδρικές πιστώσεις, βλέπω να καλεί τακτικούς αναπληρωτές μέχρι τον Μάρτιο! Άρα να κρατήσουμε μικρό καλάθι και να προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τον χρόνο μας εποικοδομητικά, γιατί η πρόσληψη μπορεί να αργήσει ξανά φέτος. Τί να πουν και οι απόφοιτοι του '11 που εγκληματικά τους αναστάτωσε τόσο ο αιρετός!
Με συγχωρείτε πολύ, αλλά επειδή τυγχάνω 'τιμημένη' απόφοιτος του '11 και ακούω συχνά να λέγεται αυτό, πιστεύω πως όποιος ουσιαστικά παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, και δε μένει σε όσα λέει ο κάθε Μπράτης, δεν μπορεί να αναστατώθηκε. Εγώ από την αρχή (ακόμη και με τα 22.500 κενά που δήλωνε ο Λοβέρδος) ήμουν σίγουρη ότι δεν έβγαιναν (και δεν θα έβγαιναν) τα κουκιά, ώστε να φτάσει σε εμάς ο πίνακας. Αλλά ξέρω πολλούς, που ήταν σίγουροι ακόμη και για τους αποφοίτους του '12, λες & ζουν σε άλλη χώρα.
Προσωπικά δεν είμαι αιρετός για να "πληροφορώ" τους αναπληρωτές δασκάλους για ψηφοθηρικούς λόγους. Όμως ενώ γνωρίζαμε πως πέρυσι είχαν προσληφθεί περίπου 3500 αναπληρωτές ΣΥΝ τις επίσημες συνταξιοδοτήσεις ΜΕΙΟΝ τις συγχωνεύσεις/καταργήσεις, ο αριθμός των κενών κυμαινόταν στις 4500-5000 πριν ανοίξουν τα σχολεία.Τον αριθμό αυτόν επιβεβαίωναν τότε πάμπολλα δημοσιεύματα, ακόμα και το υπουργείο παραδεχόταν πως τα πραγματικά κενά ήταν 22500+. Δεν μπορώ να ξέρω αν ο αιρετός μπερδεύτηκε ή πλανεύτηκε από το υπουργείο, τη βαρύγδουπη δήλωση πάντως για το μέλλον των αποφοίτων του '11 την έκανε.Εν τω μεταξύ οι πιστώσεις έγιναν 16000, επομένως απο κάπου πρέπει να μειώσουν τα κενά. Στον κλάδο μας αποφάσισαν να περάσουν το αντιπαιδαγωγικό μέτρο στα σχολεία ΕΑΕΠ, οπότε τσουπ πάνε μάνι μάνι τα 1280(σχολεία ΕΑΕΠ) κενά από τις συνταξιοδοτήσεις. Αν δούμε πως έχουμε 90 τουλάχιστον πιστώσεις λιγότερες για ΖΕΠ και αρκετά λιγότερες για παράλληλη, τότε πολύ φοβάμαι πως ο συνολικός αριθμός των αναπληρωτών φέτος θα είναι μικρότερος από τον περσινό. Ελπίζω να διαψευστώ...
Αυτο για τα ΖΕΠ με ποση σιγουρια μπορει να ειπωθει???
mews.gr..................Όσον αφορά δασκάλους, νηπιαγωγούς καθώς και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση προσλήψεις αναμένονται τη νέα εβδομάδα καθώς από Δευτέρα αναμένεται να ζητηθούν τα κενά από το Υπουργείο Παιδείας. .........................
Αυτό το "mews" τί είναι; m(μαϊμού) news;;; Έτσι αόριστα όπως το θέτει το δημοσίευμα μάλλον αναφέρεται στις προσλήψεις παράλληλης, αφού και ο αιρετός είπε πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο για τη γενική αγωγή...