0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Είμαι ψηλά στον πίνακα αναπληρωτών δασκάλων ειδικής αγωγής που ανακοινώθηκε σήμερα και μέχρι την Παρασκευή θα γίνουν προσλήψεις. Δουλεύω όμως σε ιδιωτικό σχολείο και δυσκολεύομαι να φύγω (από ηθικής πλευράς κυρίως απέναντι στους μαθητές-γονείς-διευθυντές που η μεχρι τωρα συνεργασία μας είναι άψογη).Θα με συμβουλεύατε να πάω αύριο να ακυρώσω την αίτησή μου για αναπληρωτής;Έμαθα βέβαια για μια ρύθμιση που λεει ότι αν προσληφθώ, αποδέχομαι τη θέση μου και βάσει ενός νόμου, μπορώ να δουλεύω κανονικά στο ιδιωτικό, παίρνοντας παράλληλα τα μόρια του αναπληρωτή. Ισχύει; Έχετε ακούσει κατι;
καλησπέρα κι απο μένα, να σας ρωτήσω στους πίνακες πε 70.50 νομίζω πως είδα και άτομα χωρίς μεταπτυχιακό, προϋπηρεσία μικρότερη των 10 μηνών και και χρόνο κτήσης πτυχίου το 2010(αποκλείεται δηλ το σεμ των 400 ωρών), είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό?
Το 2010 βασει ενος νομου οπως λες ειχαα πει οτι αρνουμαι τη θεση στο δημοσιο,επιθυμω ομως να αναγνωριζεται η προυπηρεσια μου..βεβαια απ οτι μ εχουν πει παιζει να εχει αλλαξει κ να μην ισχυει πλεον ο νομος.Καλυτερα να ρωτησεις.Εγω δεν ειχα κπ προβλημα και γενικα νομιζω αν αρνηθεις μια χρονια δεν εχεις κπ κυρωση.Επισης δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να απενεργοποιησεις την αιτηση σου τωρα,εχω την εντυπωση οτι υπαρχει συγκεκριμενη προθεσμια.Αν εχεις την επιλογη θα σ ελεγα να απενεργοποιησεις την αιτηση για φετος.Επισης απ την εμπειρια μου θα σου πω πως αν εισαι σε ιδιωτικο μην κλεισεις την πορτα οπως και να εχει αφου το δημοσιο καταρρεει.Εγω παρακαλαω τωρα να βρω ιδιωτικο οσο απαιτητικα κ αν ειναι τα πραγματα εκει.
Aρα ενδεχομενως να μη μετρησει κι εμενα η προυπηρεσια, αφου στο ιδιωτικο ειμαι στη γενικη εκπαιδευση, ενω στον πινακα αναπληρωτων ειμαι στην ειδικη εκπαιδευση ...(παραλληλη στηριξη)
Αυτά τα σεμινάρια δεν ήταν τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από μία αρπαχτή!!!!....